Προπόνηση με νέους στην Μεσήμβρια

Προπόνηση αποθεραπείας με πρόγραμμα τακτικής και ασκήσεις στο γυμναστήριο για τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίστηκαν ως βασικοί στον αγώνα εναντίον της Δόξας Δράμας και ασκήσεις τακτικής για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.
Προπόνηση με νέους στην Μεσήμβρια

Ο Dario Kresic ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, λόγω της τενοντίτιδας, ενώ οι Pamblo Garcia και Alves Lino ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι Σταφυλίδης και Etto δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή της μίας αγωνιστικής, λόγω καρτών, στον εκτός έδρας αγώνα εναντίον του Λεβαδειακού.

Ο τεχνικός, Λάζλο Μπόλονι μίλησε για λίγη ώρα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ενώ στο πρόγραμμα πήραν μέρος από τη δεύτερη ομάδα και οι Μελισσάς, Πέλκας, Λαμπάκης, Στρέζος και Κωνσταντινίδης.

Ακολούθησε διπλό στο οποίο συμμετείχαν στη μία ομάδα οι Χαλκιάς, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Έτο, Σταφυλίδης, Λάζαρ, Παναγιωτούδης, Ίβιτς, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Νιμανί και στην άλλη οι: Μελισσάς, Μπαλάφας, Κατσικάς, Αποστολόπουλος, Σνάουτσνερ, Τσούκαλας, Φωτάκης, Γιάννου, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Παπάζογλου.

Διαβάστε ακόμη...