"Για το καλύτερο στα play off"

Ο  Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στην κάμερα τoυ συνδρομητικού καναλιού μετά το παιχνίδι με τη Δόξας Δράμας και αναφέρθηκε τόσο στο κυριακάτικο ματς στη Λιβαδειά, όσο και στη σημερινή πρώτη εμφάνιση του Κώστα Παναγιωτούδη.
"Για το καλύτερο στα play off"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αρχικά ανέφερε: "Προσπαθήσαμε, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήσαμε τις απαιτούμενες φάσεις για να μεγαλώσουμε το σκορ. Στο δεύτερο τα πράγματα πήγαν καλύτερα. Είναι λογικό όταν μία ομάδα επιχειρεί ανανέωση ή έχει πολλά ματς ή πολλούς τραυματισμόυς, να μην εμφανίζεται όπως επιθυμούν οι παίκτες και ο κόσμος. Σκοπός μας είναι να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε για να κάνουμε το καλύτερο στα πλέι οφ".

Για τον στόχο της ομάδας στα play off σημείωσε: "Ακόμα είναι νωρίς. Πρέπει να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στη Λιβαδειά και να έχουμε απαντήσεις στα προβλήματα που είναι πιθανό να μας δημιουργήσει ο αντίπαλος".

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό τόνισε: "Για μένα ο Λεβαδειακός είναι η ευχάριστη έκπληξη. Τα παιδιά έδωσαν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια από τον Νοέμβριο και έπειτα, αλλά εξασφάλισαν την παραμονή και δείχνουν πόσο καλή ομάδα είναι".

Για το αν η ομάδα μπαίνει στα play off πιο δυνατή μετά την επιστροφή των τραυματιών, υπογράμμισε: "Αυτό είναι κάτι που θα φανεί στις προπονήσεις. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο. Αν δεν υπάρχουν τραυματισμοί, θα υπάρχουν σίγουρα και περισσότερες επιλογές".

Τέλος αναφερόμενος στην παρουσία του Παναγιωτούδη, είπε: "Είναι ακόμα νωρίς να πούμε κάτι καλό ή κακό, λόγω της ηλικίας του και της πρώτης του συμμετοχής στην μεγάλη ομάδα. Ασφαλώς είναι πολύ θετικό που σκόραρε και είχε καλή παρουσία στο ματς. Πρέπει, όμως να σκεφτεί καλά και αυτή η συμμετοχή του να είναι η χειρότερη και όχι η καλύτερη με τον ΠΑΟΚ. Αν βελτιωθεί αυτός αγωνιστικά, θα βελτιωθεί και η ομάδα".

Διαβάστε ακόμη...