"Χαρούμενος για τους νεαρούς"

Ευχαριστημένος από τη σημερινή παρουσία των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Λάσλο Μπόλονι και επεσήμανε την ανάγκη να βελτιωθεί η ομάδα ενόψει των επερχόμενων play off...
"Χαρούμενος για τους νεαρούς"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Ο Μπόλονι αρχικά είπε: " Χρόνια πολλά (στα ελληνικά). Είδαμε ένα καλό παιχνίδι, δεν ήταν φυσικά υψηλού επιπέδου ματς, αλλά στόχος μας ήταν να νικήσουμε και είμαι χαρούμενος για αυτό. Η ομάδα του ήταν λίγο νευρική, γιατί είχαμε πολύ καιρό να κερδίσουμε στην Τούμπα. Επίσης δεν είχαμε στη διάθεση μας τον Φωτάκη και τον Λάζαρ ενώ ήμασταν νευρικοί γιατί έπρεπε να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για να εξασφαλίσουμε τα πλέι οφ. Αυτή η νευρικότητα επηρέασε αρνητικά τους παίκτες μου. Αλλά πιστεύω ότι η διαφορά των δυο ομάδων είναι μεγάλη έστω και αν το σκορ έμεινε στο 2-0. Σίγουρα το μυαλό μας είναι στα πλέι οφ αλλά θέλουμε να παραμείνουμε στην 3η θέση και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε αυτό και την τελευταία αγωνιστική»

Για την παρουσία των νεαρών δήλωσε: "Μπορώ να σας πω, ότι σαν πατέρας δίνω φιλιά στα παιδιά μου μόνο όταν κοιμούνται! Έτσι θα κάνω μια εξαίρεση και θα πω πώς είμαι χαρούμενος για τον Παναγιωτούδη, τον Σταφυλίδη, τον Γεωργιάδη ενώ στον πάγκο είχα Γλύκο και Αποστολόπουλο και αύριο στην προπόνηση θα έχω και άλλους τρεις παίκτες από την ομάδα νέων. Όπως είμαι χαρούμενος και για τον Νιμανί. Ο Παναγιωτούδης μου έδειξε αυτά που ήθελα να δω, είμαι χαρούμενος και του δίνω συγχαρητήρια. Μου είχε δείξει ενδιαφέροντα στοιχεία στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό αλλά του είπα πώς ο δρόμος είναι πολύ μακρύς. Χρειάζεται βελτίωση στη φυσική κατάσταση και στην εκρηκτικότητα. Πιστεύω ότι με τη δουλειά θα φτάσει στο σημείο που θέλουμε. Δουλεύει για να  βελτθωθεί. Σίγουρα έχει και κάποια ελαττώματα που είναι δύσκολο να αλλάξουν. Όσο για τον Σταφυλίδη, σε έξι μήνες και σε ένα χρόνο θα είναι πιο έξυπνος και το χρειάζεται αυτό. Για τον Γεωργιάδη θέλω να πω ότι έχει πολλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, αλλά υστερεί σε δύναμη και πρέπει να βελτιωθεί στο πώς θα αντιλαμβάνεται το παιχνίδι. Ο Γιάννου σε τεχνικό επίπεδο δουλεύει και χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο και πιστεύω ότι με τα παιχνίδια θα φτάσει στο σημείο να διαβάζει καλύτερα το παιχνίδι. Σε ότι αφορά τον Νιμανί, παρόλο το ότι είναι ψηλός και ογκώδης, χρειάζεται να τονωθεί η αυτοπεποίθησή του. Για να την κερδίσει, πρέπει να παίζει αλλά για να παίζει πρέπει να με βοηθήσει με την απόδοση του. Σε ότι αφορά τον Αποστολόπουλο θα αγωνιστεί στο επόμενο ματς και σε ότι αφορά τον Γλύκο πρέπει να δυναμώσει σε ότι αφορά τη φυσική κατάσταση. Για όλα αυτά τα παιδιά ο δρόμος είναι ακόμα πολύ μακρύς. Είναι σημαντικό επίσης ότι έχουν δίπλα τους έμπειρους παίκτες όπως ο Γκαρσία, ο Σαλπιγγίδης ο Λίνο και ο Ίβιτς και ο Χαλκιάς. Για παράδειγμα στο ξενοδοχείο ο Σαλπιγγίδης μιλούσε με τον Παναγιωτούδη για το ματς και αυτό είναι σημαντικό και θέλω να συγχαρώ όλους τους έμπειρους για τη βοήθεια που μου δίνουν"

Όσο για τα πλέι οφ ανέφερε: "Είναι τα πρώτα μου πλέι οφ και δεν έχω εμπειρία από κάτι τέτοιο. Ίσως ζητήσω μέσω του βοηθού μου τη βοήθεια του Σάντος. Εγώ θα δουλέψω με την ομάδα. Εμείς θα πρέπει να βελτιώσουμε τα δυνατά μας σημεία και να διορθώσουμε τα αδύνατα σημεία μας".

Διαβάστε ακόμη...