"Είμαι έτοιμος να βοηθήσω"

Ο Γιώργος Κατσικάς μίλησε για τον τραυματισμό του και το διάστημα της αποθεραπείας του, δηλώνοντας έτοιμος  και στην διάθεση του προπονητή για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στην Τούμπα.
"Είμαι έτοιμος να βοηθήσω"

Συγκεκριμένα είπε στην κάμερα της Nova ο νεαρός αμυντικός μας:

«Οντως ήταν ένας - ενάμισης μήνας πολύ δύσκολος για μένα. Θα πρέπει να επανέρθω στην αρχική μου κατάσταση και πιστεύω είμαι 100% έτοιμος αφού έχω αντεπεξέλθει σ' αυτόν τον τραυματισμό»

Η περίπτωσή του ήταν ιδιαίτερη καθώς πριν από ένα χρόνο είχε αντιμετωπίσει ακόμη πιο σοβαρό τραυματισμό στο ίδιο σημείο.

«Ναι ... ακριβώς, όπως πέρυσι πάλι τον Φεβρουάριο είχα έναν παρόμοιο τραυματισμό, μάλλον χειρότερο ας το πούμε στο ίδιο γόνατο, αλλά πιστεύω ότι ... ευτυχώς μάλλον μέσα στην ατυχία μου δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τον χιαστό κι έτσι μου αναπτέρωσε κάπως τις ελπίδες μου»

Σημαντικό μέρος στην αποθεραπεία, πέρα από το σωματικό παίζει και το ψυχολογικό, αλλά όπως φάνηκε κι από τη συμμετοχή του στο εσωτερικό «διπλό» της περασμένης Τετάρτης μοιάζει να έχει αφήσει ολοκληρωτικά πίσω του όλα όσα τον απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό.

«Ναι σίγουρα το ψυχολογικό κομμάτι επηρεάζει πάρα πολύ στο παιχνίδι μου καθώς ήταν δύσκολο μετά από έναν τέτοιο τραυματισμό να το ξεπεράσεις αυτό. Παρόλα αυτά όμως δεν το σκέφτομαι πλέον κι έτσι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό μέσα στο γήπεδο»

Για το ενδεχόμενο αν θα είναι έτοιμος ν' αγωνιστεί ως βασικός εφόσον του ζητηθεί την Κυριακή;

«Εφόσον μου ζητηθεί ναι, θα είμαι διαθέσιμος»

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση στην Κέρκυρα. Τί άλλο έδωσε στον «Δικέφαλο» αυτό το αποτέλεσμα πέρα από τους βαθμούς;

«Μετά το 0-4 μέσα στην Κέρκυρα μας έδωσε πολλή ψυχολογία πιστεύω πως και στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια που μας έμειναν να κερδίσουμε και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία»

Η γνώμη του για τον ΠΑΣ Γιάννενα:

«Ο ΠΑΣ είναι τώρα σε μια δύσκολη βαθμολογική κατάσταση, θα χρειαστεί τους βαθμούς για τη σωτηρία του. Παρόλα αυτά όμως, εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί κι εμείς έχουμε τους στόχους μας»

Ολοκληρώνοντας ο Γιώργος Κατσικάς κατέθεσε την άποψή του για την εικόνα που πρέπει να έχει η ομάδα του προκειμένου να πάρει αυτό που επιθυμεί:

«Για να κερδίσουμε πρέπει να υπάρξει επιθετικότητα από μέρους μας και το μηδέν στην άμυνα», κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη...