Μεμονωμένα στην Κέρκυρα

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα με την Κέρκυρα και η είδηση που προέκυψε από αυτήν είναι ότι οι οπαδοί φίλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο θα μπορέσουν μεμονωμένα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, καθώς απαγορεύτηκαν οι οργανωμένες εκδρομές.
Μεμονωμένα στην Κέρκυρα

Έτσι ο κόσμος που θα πάει στο νησί για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής θα μπορεί χωρίς διακριτικά και με την αστυνομική ταυτότητα να πάρει  εισιτήριο και να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Σάκης Τονουσίδης, που έδωσε το παρόν στη σύσκεψη σε δηλώσεις του στον "Sport103.fm", ανέφερε: "Το αποτέλεσμα είναι όπως και στο Αγρίνιο. Δε χορηγήθηκαν εισιτήρια στην αντίπαλη ΠΑΕ καθώς ούτε η γηπεδούχος ΠΑΕ συναινεί, αφού δεν υπάρχουν και οι συνθήκες στο γήπεδο. Είναι ένα γήπεδο που έχει 2.850 εισιτήρια μαζί με τα διαρκείας και απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση. Αν κάποιος φίλαθλος βρει εισιτήριο χωρίς διακριτικά θα μπορέσει να δει το παιχνίδι. Είναι και η 25η Μαρτίου και η Αστυνομία φοβάται γενικότερα εκείνη τη μέρα και για την παρέλαση και για το γήπεδο".

Διαβάστε ακόμη...