Ψηφίστε το PAOK TV Play of the Month Απριλίου

Τρεις εντυπωσιακές ενέργειες μπαίνουν στη μάχη για το βραβείο του PAOK TV Play of the Month Απριλίου. Εσείς επιλέγετε τον τελικό νικητή!
Ψηφίστε το PAOK TV Play of the Month Απριλίου
Photo Credits: @paokfc.gr

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης στο παιχνίδι κόντρα στην Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας έκανε μία πανέξυπνη κίνηση. Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς εκτέλεσαν την κομπίνα από το σημείο του κόρνερ, με τον Σέρβο να κάνει μία γλυκιά σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Ο Έλληνα κεντρικός αμυντικός κινήθηκε πίσω από την αμυντική γραμμή της Λαμίας και με μία δυνατή κεφαλιά ισοφάρισε για τον Δικέφαλο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Το βραβείο διεκδικεί κι ο Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης goalkeeper δεν σταματάει να μας δίνει highlights με τις επεμβάσεις του, όπως αυτή κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Ελίασον σέντραρε μέσα στη μεγάλη περιοχή, η μπάλα πέρασε από όλους κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι και ο Πινέδα με πλασέ εξ’ επαφής προσπάθησε να κάνει την ανατροπή για την Ένωση. Εκεί όμως είχε τον Μr.Fantastic. O Κοτάρσκι με μία αδιανόητη επέμβαση, έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ και κράτηση το 1-1 για τον Δικέφαλο.

Τέλος από την κουβέντα δεν λείπει κι ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης. Ο The Hammer συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του οι οποίες συνοδεύονται από κομβικές ενέργειες όπως αυτή στον αγώνα της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Αραούχο με μία κάθετη πάσα έβγαλε τον Γιόνσον απέναντι από τον Κοτάρσκι, αυτός κοντρόλαρε την μπάλα αλλά πριν προλάβει να εκτελέσει, ο Κουλιεράκης με ένα τακλιν για σεμινάριο πρόλαβε να αποσοβήσει τον κίνδυνο για τον Δικέφαλο και να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τις τρεις ενέργειες, πάρτε θέση στο poll κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...