O ΠΑΟΚ χωρίς τον Κωνσταντέλια

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι το τελευταίο θύμα των ιώσεων που ταλαιπωρούν τον ΠΑΟΚ τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, σε μια κατάσταση που οι «ασπρόμαυροι» δυσκολεύονται να περιορίσουν.
Πηγή: paok24.com
O ΠΑΟΚ χωρίς τον Κωνσταντέλια
Photo Credits: @paok24.com

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (21/4, 20:30), με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να τον αφήνει εκτός αποστολής εξαιτίας της ίωσης.

Μια σημαντική -σε κάθε περίπτωση- απουσία για τον ΠΑΟΚ, σε μια θέση που ούτως ή άλλως έχει περιορισμένες λύσεις, με τους πέντε ποδοσφαιριστές για τις τρεις θέσεις των μεσοεπιθετικών. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, για τον Δικέφαλο σπάνια βρίσκει κανείς παιχνίδι που να τους έχει όλους διαθέσιμους, με τους Τάισον και Μουργκ να περνούν επίσης ιώσεις το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Ο Κωνσταντέλιας μετρά συνολικά 50 (!) εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ κατά την εφετινή αγωνιστική περίοδο, με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή να έχει σκοράρει 12 τέρματα και να έχει μοιράσει άλλα 7.

Αυτό θα είναι μόλις το τρίτο παιχνίδι της χρονιάς, κατά το οποίο θα απουσιάσει ο «Ντέλιας». Το πρώτο ήταν στις 21 Ιανουαρίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Βόλο. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα με 1-5. Το δεύτερο, σχεδόν ένα μήνα μετά, στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Εκεί, οι «ασπρόμαυροι» δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, με την αθηναϊκή ομάδα να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης με το τελικό 0-1.

Διαβάστε ακόμη...