Η τελευταία επίσκεψη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Η μεγάλη βραδιά του Δικεφάλου και η τεσσάρα κόντρα στους Πειραιώτες...
Πηγή: paok24.com
Η τελευταία επίσκεψη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των Play-Off στην Stoiximan Super League.

Οι «ασπρόμαυροι» πέρασαν με εμφατικό τρόπο από αυτό το γήπεδο, για το αντίστοιχο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας, επικρατώντας με 2-4 σε μια μαγική βραδιά στον Πειραιά.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ στο 38ο λεπτό, με τον Μπράντον Τόμας να κερδίζει και να ευστοχεί σε πέναλτι στο 56′. Ο ίδιος παίκτης έκανε και το 0-3, εννέα λεπτά αργότερα, για να έρθει το 4ο γκολ από τον Οζντόεφ στο 78′. Στο γκολ του Ρώσου που με το πέρασμα του χρόνου ελάχιστοι θα θυμούνται τον σκόρερ, εξαιτίας της ασύλληπτης ενέργειας του Κωνσταντέλια νωρίτερα.

Με τον δείκτη του σκορ στο 0-4, ο ΠΑΟΚ σα να χαλάρωσε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε την ευκαιρία σε Φορτούνη (86′) και Μασούρα (90+8′) να μειώσουν στο τελικό 2-4.

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Πορόσο, Ρέτσος, Κίνι (65′ Σολμπάκεν), Αλεξανδρόπουλος (46′ Μασούρας), Καμαρά, Έσε, Ποντένσε (73′ Σκάρπα), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (72′ Γιόβετιτς).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (90′ Τσιγγάρας), Οζντόεφ (89′ Σβαμπ), Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τάισον (73′ Κωνσταντέλιας), Τόμας (82′ Ντεσπόντοφ).

Διαβάστε ακόμη...