Fans’ Man of the Match ο Μπάμπα

Ο Ράχμαν Μπάμπα αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena, στην 4η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24.
Fans’ Man of the Match ο Μπάμπα
Photo Credits: @PAOKFC

Ο Δικέφαλος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ το βράδυ της Κυριακής, κατάφερε να μείνει συγκεντρωμένος και στο φινάλε δικαιώθηκε. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 88ο λεπτό πήρε έναν πολύτιμο βαθμό και παρέμεινε μόνος πρώτος, μετά την 4η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League.

Εκ των κορυφαίων ο Ράχμαν Μπάμπα. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ έκανε ένα μεστό παιχνίδι αμυντικά, αλλά ήταν κομβικός και στο επιθετικό κομμάτι, καθώς ήταν αυτός που με ένα όμορφο σουτ μείωσε σε 2-1, ενώ είχε και συμμετοχή στη φάση της ισοφάρισης του Δικεφάλου.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης συγκέντρωσε το 46,26% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης που για ακόμη μία φορά ήταν κομβικός ανασταλτικά και ήταν αυτός που μοίρασε την ασίστ στη φάση της ισοφάρισης. Το βάθρο συμπλήρωσε ο έτερος σκόρερ του Δικεφάλου, Μαγκομέντ Οζντόεφ, ο οποίος στο 88ο λεπτό έκανε το 2-2.

Διαβάστε ακόμη...