Μίσιτς και Πέλκας μπήκαν στο κάδρο

Tην Τετάρτη ο Δικέφαλος πάει στο Βέλγιο για ένα ιστορικό παιχνίδι με την Μπριζ, καθώς μπορεί να κάνει το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του!
Πηγή: forzaonline.gr
Μίσιτς και Πέλκας μπήκαν στο κάδρο
Photo Credits: @forzaonline.gr

Ο ΠΑΟΚ είναι σε… καλό δρόμο για να γράψει ιστορία, αλλά όλα αυτά δεν τον εμποδίζουν να βλέπει και το μέλλον…

Όπως αποκάλυψε η FORZA πριν 15 μέρες, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη ξεκινήσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και πολύ ψηλά στην ατζέντα του είναι η απόκτηση δύο χαφ, ενός επιθετικού και υπό προϋποθέσεις ενός κεντρικού αμυντικού.

Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εσωτερικά, Λουτσέσκου και Σαββίδης τα έχουν πει και για τα μεταγραφικά κι επειδή τα δεδομένα σε σχέση με πέρσι είναι πολύ διαφορετικά προς το καλύτερο, υπάρχει διάθεση να γίνουν γρήγορα οι κινήσεις, έτσι ώστε με το τέλος της σεζόν τον Μάιο, να είναι ο ΠΑΟΚ σε θέση να ολοκληρώσει τα πρώτα ένα – δύο χτυπήματα.

Σε ότι αφορά τους χαφ, ο αριθμός “δύο” δεν επηρεάζεται από την παραμονή του Σουαλιό Μεϊτε, για τον οποίο η εισήγηση είναι θετική. Είναι φανερό ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει πολύ μεγάλο βάρος στα χαφ του αυτό το καλοκαίρι.

Όπως αποκάλυψε η FORZA, το όνομα που είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα του ΠΑΟΚ είναι αυτό του Γιόζιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης έχει πολλούς… οπαδούς στην Τούμπα, και την επιστροφή του τη βλέπουν πολλοί με καλό μάτι, καθώς εκτός των άλλων, είναι και μια δοκιμασμένη λύση, έχει ξαναδουλέψει με τον Λουτσέσκου, και δε θα χρειαστεί προσαρμογή.

Φυσικά, δεν είναι πολύ εύκολη υπόθεση, από την ώρα που υπάρχει σε ισχύ συμβόλαιο με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει επιθυμία από τον ΠΑΟΚ να παλέψει για την επιστροφή του.

Το δεύτερο όνομα που είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ, είναι αυτό ενός άλλου πρώην ποδοσφαιριστή του, του Δημήτρη Πέλκα!

Το περασμένο καλοκαίρι δεν είχαν “ωριμάσει” οι συνθήκες για την επιστροφή του και τελικά επέλεξε μετά τη Φενέρμπαχτσε, να συνεχίσει στην Μπασακσεχίρ, ωστόσο φέτος τα πράγματα φαίνεται να είναι διαφορετικά.

Το συμβόλαιό του 30χρονου μεσοεπιθετικού με την Μπασακσεχίρ (20 συμμετοχές, 4 γκολ) τελειώνει το καλοκαίρι και το όνομά του έχει πέσει στο τραπέζι.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει καμία συζήτηση, ωστόσο το όνομά του έχει συζητηθεί “εσωτερικά”.

Είναι ξεκάθαρο ότι σ΄ αυτή τη φάση εξετάζονται επιλογές που δεν είναι άγνωστες στον ΠΑΟΚ, καθώς η τεχνική ηγεσία προτιμά να δουλέψει με παίκτες που εφόσον αποκτηθούν θα μπουν άμεσα στο πετσί του ρόλου τους και δε θα χαθεί χρόνος…

Διαβάστε ακόμη...