Λουτσέσκου VS ΑΕΚ με 10 διαφορετικούς προπονητές

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο την ΑΕΚ για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Superleague και από την επικείμενη αναμέτρηση προκύπτει ένα εντυπωσιακό στατιστικό.
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου VS ΑΕΚ με 10 διαφορετικούς προπονητές
Photo Credits: @paok24.com

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για 24η φορά από όταν ήρθε στην Ελλάδα. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται φυσικά και οι αγώνες που έδωσε κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» ως προπονητής της Ξάνθης. Το εντυπωσιακό στατιστικό είναι πως ο Ρουμάνος έχει αναμετρηθεί στην… σκακιέρα με δέκα διαφορετικούς προπονητές κόντρα στην ΑΕΚ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ως προπονητής της Ξάνθης έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ στην επάνοδο της ομάδας στην Superleague αντιμετωπίζοντας την με προπονητή τον Τραϊανό Δέλλα. Μόλις δύο μήνες μετά ο Δέλλας απολύθηκε κι έτσι στα παιχνίδια του κυπέλλου στον απέναντι πάγκο ήταν ο Στέλιος Μανωλάς, ενώ στον δεύτερο γύρο βρήκε απέναντί του τον Γκουστάβο Πογιέτ.

Στο ξεκίνημα της σεζόν 2016-17 βρήκε την ΑΕΚ τη 2η αγωνιστική με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της. Ο Γεωργιανός έφυγε από την ομάδα κι έτσι στο δεύτερο γύρο συνάντησε για πρώτη φορά τον Μανόλο Χιμένεθ.  Η χρονιά του double επιφύλασσε δύο παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες με την ΑΕΚ να έχει στον πάγκο της τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ενώ στον τελικό είχε επιστρέψει και πάλι ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Ρουμάνο να τον κερδίζει ξανά.

Ο Λουτσέσκου έφυγε από τον Δικέφαλο και στην επιστροφή του πανηγύρισε νίκη εναντίον του Μιλόγιεβιτς στο πρώτο γύρο. Στα παιχνίδια του κυπέλλου υπέταξε τον Αργύρη Γιαννίκη, ενώ στη συνέχεια επικράτησε του Σωκράτη Οφρυδόπουλο.  Μετά την απομάκρυνση Οφρυδόπουλο, ο Ματίας Αλμέιδα ανέλαβε τα ηνία των «κιτρινόμαυρων

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Διαβάστε ακόμη...