Πρώτος και τώρα ώρα αποδείξεων!

Νίκη με 3-1 κόντρα στην Λαμία για τον ΠΑΟΚ και πρώτη θέση στη βαθμολογία...
Πρώτος και τώρα ώρα αποδείξεων!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Θεωρητικά ήταν το πιο εύκολο από τα παιχνίδια που θα δώσει ο Δικέφαλος στα play offs, ωστόσο η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε rotation, χρησιμοποιώντας στη βασική εντεκάδα τους Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα και Οζντόεφ και αυτό είχε τραγικό αντίκτυπο στην εικόνα της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ του πρώτου ημιχρόνου παρουσιάστηκε πολύ κάτω των
προσδοκιών, ασύνδετος και απείθαρχος. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ, ενώ αν ο αντίπαλος ήταν λίγο πιο εύστοχος τα πράγματα θα ήταν ακόμη πιο δύσκολα για τον Δικέφαλο των πολλών κενών.

Ευτυχώς, κόντρα στην εικόνα της αναμέτρησης, η ομάδα του Λουτσέσκου κατάφερε να ισοφαρίσει πριν βγει το ημίχρονο, κάτι που αποτέλεσε εφαλτήριο για την ολοκληρωτική μεταμόρφωση του δεύτερου μέρους.

Φυσικά η πολύ καλή εικόνα της ομάδας δεν προήλθε μαγικά, αλλά από τις αλλαγές που έγιναν έγκαιρα. Μεϊτέ, Μπάμπα και Τάισον ανέβασαν κατακόρυφα το επίπεδο της ομάδας και έδειξαν γιατί είναι αναντικατάστατοι, ενώ και ο Σβαμπ που μπήκε λίγο αργότερα και σφράγισε το τελικό αποτέλεσμα δείχνει να είναι ένα επίπεδο πιο πάνω αυτή την περίοδο από τον πολύ κακό Οζντόεφ.

Γενικά ποδοσφαιριστές όπως ο Κωνσταντέλιας και ο Οζντόεφ πρέπει να ανέβουν και μάλιστα άμεσα διότι το ματς της Κυριακής είναι το πλέον σημαντικό. Σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ νικήσει στην Opap Arena, γίνεται αυτόματα το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Ήρθε η
ώρα των αποδείξεων λοιπόν.

Υ.Γ: ΠΑΟΚ διπλό, διπλό, διπλό να τρελαθώ.

Διαβάστε ακόμη...