Τρίποντο και ... τρίμπαλο με ανατροπή!

Για την 3η αγωνιστική των play offs ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την Λαμία με 3-1, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ!
Τρίποντο και ... τρίμπαλο με ανατροπή!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ράφα Σοάρες, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Οζντόεφ, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε καθόλου καλά στο παιχνίδι, σε αντίθεση με την ομάδα της Λαμίας που με σφιχτή άμυνα και εξαιρετικό τρανζίσιον ήταν πολύ απειλητική. Και μπορεί το γκολ του Μαρτίνεζ στο 7' να ήταν δώρο των Κοτάρσκι - Κεντζιόρα (ειδικά του πρώτου) όμως στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες την ώρα που ο ΠΑΟΚ ολοφάνερα δυσλειτουργούσε!

Η ανούσια κατοχή της μπάλας και τα πολλά λάθη στο παιχνίδι μας, δημιούργησαν μια προβληματική εικόνα. Πάντως στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ βρήκε την ισοφάριση με ωραία κεφαλιά του Μιχαηλίδη μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς.

Με την έναρξη της επανάληψης πέρασαν στο ματς ο Μεϊτέ, ο Μπάμπα και ο Τάισον, με την εικόνα του ΠΑΟΚ να βελτιώνεται αισθητά μετά το 55'. Η ομάδα ανέβασε την πίεση και στρίμωξε τη Λαμία στο 1/3 του γηπέδου, φτάνοντας στο γκολ στο 70' με καλοζυγισμένο σουτ του Σβαμπ.

Στο 86΄ο Σαμάτα μπήκε απ΄τα αριστερά στην περιοχή της Λαμίας, ο Κορνέζος τον ανέτρεψε, το γήπεδο φώναζε  το όνομά του για να εκτελέσει το πέναλτι, όμως η εντολή από τον πάγκο δόθηκε στον Σβαμπ και αυτός σημείωσε το 3-1.

Στις καθυστερήσεις,  ο Μπάμπα σημάδεψε το δοκάρι και έτσι το σκορ παρέμεινε στα επίπεδα του 3-1, με την Τούμπα να χειροκροτεί την ομάδα και να ζητάει αποτέλεσμα στο ματς της Κυριακής.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ράφα (Μπάμπα 46’), Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Βιεϊρίνια (Σάστρε 81’), Οζντόεφ (Σβαμπ 64’), Τσιγγάρας (Μεϊτέ 46’), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (Τάισον 46’), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.

Λαμία: Κοσέλεβ, Σίντκλεϊ, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Σιμόν, Τζανδάρης, Νούνιες (Σαντάνα 46’), Μαρτίνεθ (Τόσιτς 87’), Τσιλούλης, Σλίβκα (Μάλτσι 78’), Τόσιο (Στάνκο 78’).

 

Διαβάστε ακόμη...