Με αλλαγές κόντρα στην Λαμία, ακολουθούν δύο ματς - φωτιά για τον ΠΑΟΚ!

Με αλλαγές αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής των playoffs με αντίπαλο την Λαμία, πριν τα δύο ματς - φωτιά σε OPAP Arena και Βέλγιο - Οι αλλαγές στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου.
Πηγή: sdna.gr
Με αλλαγές κόντρα στην Λαμία, ακολουθούν δύο ματς - φωτιά για τον ΠΑΟΚ!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Το «διπλό» στην Λεωφόρο ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου και τόνωσε τον εγωισμό των ασπρόμαυρων να «κυνηγήσουν» μέχρι τέλους την υπόθεση πρωτάθλημα. Σαφώς -σε πρώτη φάση- ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να εστιάσει αποκλειστικά την προσοχή του στο ματς με την Λαμία, να φέρει εις πέρας την αποστολή μαζί με τον κόσμο στο πλευρό του, να φτάσει τους 66 βαθμούς, περιμένοντας στην συνέχεια τα νεότερα από την Λεωφόρο.

Σε περίπτωση νίκης του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ, στο πιο do or die παιχνίδι της σεζόν του, ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρεθεί μόνος στην κορυφή. Σε ισοπαλία, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα συγκατοικούν, με την «μονομαχία» των δύο Δικεφάλων την Κυριακή (7/4) στην OPAP Arena να είναι πάντως ήδη κυκλωμένη στο μυαλό των Αλμέιδα - Λουτσέσκου.

Το καλό για τον Ρουμάνο τεχνικό του Δικεφάλου είναι πως μπορεί να προφυλάξει ορισμένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά στο σημερινό ματς με την Λαμία καθώς πέρα από την ΑΕΚ, ακολουθεί και η ευρωπαϊκή πρόκληση στο Βέλγιο. Δύο ματς - φωτιά για τους Θεσσαλονικείς σε διάστημα ούτε 5 ημερών.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με προβλήματα καθώς εκτός αποστολής είναι οι Γιόνι Ότο, Ιβάν Νάσμπεργκ, Μάρκος Αντόνιο και Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Από την άλλη, στην διάθεση του Ρουμάνου τέθηκαν οι Μπάμπα, Σάστρε και Μιχαηλίδης. Από τις προσθαφαιρέσεις της αποστολής, αξίζει να σταθεί κανείς σε δύο ονόματα. Πρώτον, σε αυτό του Μάρκος Αντόνιο καθώς η απουσία του από τους «εκλεκτούς», ενδεχομένως να μαρτυρά και τις προθέσεις του προπονητή. Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος χαφ αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Λάτσιο και επί του παρόντος το σενάριο μονιμοποίησής του στην Τούμπα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Από την άλλη, επανήλθε ο Ράχμαν Μπάμπα σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ωστόσο, θα πρέπει άμεσα να προσθέσει παιχνίδια στα πόδια του καθώς θα «φορτωθεί» δεδομένα πολλά ματς στην τελευταία στροφή της σεζόν. Συνεπώς δεν αποκλείεται ο Γκανέζος μπακ να αγωνιστεί απόψε κόντρα στην Λαμία ως αλλαγή προκειμένου να «ζεσταθεί» αγωνιστικά δεδομένου πως ο Ράφα Σοάρες έχει τον πρώτο λόγο για τ΄αριστερά της άμυνας. Στα δεξιά, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Σάστρε για να βρεθεί στην αρχική σύνθεση. Κάτω από τα δοκάρια, δεδομένα θα πάρει θέση ο Κοτάρσκι με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Κεντζιόρα- Μιχαηλίδη.

Στα χαφ, ο Μεϊτέ, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει τις «ανάσες» του, με τους Οζντόεφ, Τσιγγάρα και Σβαμπ να είναι οι διαθέσιμες επιλογές στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου, αν και ο Αυστριακός είναι πιο επιβαρυμένος μετά το ματς της Λεωφόρου. Όπως αντίστοιχα και ο Τάισον που πιθανότατα θα προφυλαχθεί για να είναι «φρέσκος» στο ματς της Κυριακής. Δεδομένα στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Άλι Σαμάτα.

Διαβάστε ακόμη...