Μπράντον: «Η νίκη για Μιχαηλίδη και Παπέν»

Οι ξεχωριστές ατάκες του Ισπανού μετά την νίκη στην Αθήνα με τον Παναθηναϊκό.
Μπράντον: «Η νίκη για Μιχαηλίδη και Παπέν»
Photo Credits: @paok24

Με τον Μπράντον να βάζει το… λιθαράκι του, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Ο Ισπανός επιθετικός αφιέρωσε τη νίκη του Δικεφάλου στον Γιάννη Μιχαηλίδη, καθώς ο ποδοσφαιριστής των «ασπρόμαυρων» έχασε πριν από λίγες ημέρες τον πατέρα του, αλλά και στη μνήμη του Γιώργου Παπαδόπουλου («Παπέν») του γνωστού φίλου της ομάδας, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγα 24ωρα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θέλουμε να την αφιερώσουμε στον «Παπέν» έναν οπαδό της ομάδας που δεν βρίσκεται πλέον μαζί μας και στον Γιάννη Μιχαηλίδη και την οικογένειά του. Είναι μία νίκη γι’ αυτούς.

Μετά από μία δύσκολη περίοδο, παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά ήμασταν πολύ καλοί. Ήμασταν ενωμένοι ακόμα και μετά τις δύσκολες στιγμές που είχαμε στο παιχνίδι. Είναι ένα αποτέλεσμα σημαντικό που αλλάζει την ψυχολογία και δείχνει πως μπορούμε να κάνουμε πολύ μεγάλα πράγματα στη συνέχεια.

Όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε για εμάς είναι τελικοί. Είναι σημαντικά παιχνίδια. Κρίνουν τον στόχο μιας σεζόν, είμαστε στην τελική ευθεία. Έτσι και το αποψινό. Το κερδίσαμε, έχουμε μπροστά μας άλλα οκτώ παιχνίδια. Παίξαμε καλά, νικήσαμε, αλλά μόνο ενωμένοι και αποφασισμένοι όπως ήμασταν σήμερα θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: paok24.com

Διαβάστε ακόμη...