Το ντέρμπι προσομοίωσης με τον Άρη και το πείραμα με τον Ντεσπόντοφ στο "9"

Η αναμέτρηση με τον Άρη (10/03, 21:00, Novasports Prime και LIVE SPORT24) που προηγείται του "τελικού" με την Ντίναμο κι η λύση με την μετακίνηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ στην κορυφή της επίθεσης που δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται.
Πηγή: sport24.gr
Το ντέρμπι προσομοίωσης με τον Άρη και το πείραμα με τον Ντεσπόντοφ στο "9"
Photo Credits: @paok24.com

Όπως ήρθαν τα πράγματα στον πρώτο αγώνα με την Ντίναμο στο Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει την Πέμπτη (14/03) έναν "τελικό" με πολύ σημαντικό μειονέκτημα και καλείται να πετύχει μια ανατροπή που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία του.

Νωρίτερα ωστόσο, έχει να δώσει ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι, αυτό με τον Άρη (10/03, 21:00, Novasports Prime και LIVE SPORT24) για την πρεμιέρα των playoffs.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα προπονηθεί το απόγευμα του Σαββάτου (09/03) κι από αυτή την προπόνηση θα προκύψει κι η αποστολή για το τοπικό ντέρμπι την Κυριακή.

Το θέμα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι αν θα χρησιμοποιήσει την αναμέτρηση με τους κιτρινόμαυρους ως προσομοίωση για αυτήν με τους Κροάτες.

Αν δηλαδή θελήσει να δοκιμάσει πράγματα όχι μόνο για να πάρει το τρίποντο, αλλά και για να αλλάξει τα δεδομένα για την Πέμπτη.

Το ενθαρρυντικό για τον 55χρονο τεχνικό είναι ότι η Ντίναμο δύσκολα θα αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της και δεν έχει λόγο να το κάνει.


 

Διαβάστε ακόμη...