Ξέρω τι έκανες στα περσινά πλέι οφ!

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα απέναντι στον Άρη στην Τούμπα βρίσκεται στην τελική ευθεία, με το αγωνιστικό τμήμα να έχει μία ακόμη προπόνηση πριν από το αυριανό ντέρμπι.
Πηγή: paok24.com
Ξέρω τι έκανες στα περσινά πλέι οφ!
Photo Credits: @paok24.com

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να μπουν με νίκη στη διαδικασία των αγώνων κατάταξης, για να διατηρήσουν τουλάχιστον την απόσταση από τις άλλες ομάδες στη μάχη του φετινού τίτλου.

Με αφορμή το ξεκίνημα των πλέι οφ, το PAOK24 θυμάται την πορεία του «Δικεφάλου του Βορρά» στο μίνι πρωτάθλημα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, τότε που στην πρεμιέρα αντιμετώπιζε ξανά τον Άρη, όμως στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και όχι στην Τούμπα. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μπήκε με το δεξί στη διαδικασία κερδίζοντας με 1-2 τους «κιτρινόμαυρους» και μάλιστα με ανατροπή (1-2).

Μπορεί το ξεκίνημα να ήταν ιδανικό, ωστόσο δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ να γνωρίζει την ήττα στην δεύτερη στροφή από την ΑΕΚ στην Τούμπα με 0-1 και κάπου εκεί να απομακρύνεται το όνειρο του πρωταθλήματος. Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με 3-1 ουσιαστικά ελαχιστοποίησε τις όποιες πιθανότητες για την κούπα του πρωταθλητή.

Στην πορεία η τρίτη θέση έγινε ο πιο εφικτός στόχος για τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι κέρδισαν με 4-2 τον Βόλο επιστρέφοντας έτσι στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις. Ακολούθησαν τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό στην Τούμπα (1-2) και ΑΕΚ στην «OPAP Arena» (4-0), στα οποία ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει κάποιον βαθμό.

Ακολούθησαν κατά σειρά τα παιχνίδια με Άρη (σ.σ. νίκη με 3-2), Παναθηναϊκό (1-1) και Βόλο (σ.σ. νίκη με 0-2), ενώ στην τελευταία αγωνιστική υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την «μάχη» της τρίτης θέσης, την οποία κατέκτησαν οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι επικράτησαν με 0-1.

Ο «Δικέφαλος» συγκέντρωσε συνολικά 12 βαθμούς σε εννιά παιχνίδια σημειώνοντας 4 νίκες, πέντε ήττες και μηδέν ισοπαλίες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άρης-ΠΑΟΚ 1-2

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 3-1

ΠΑΟΚ-Βόλος 4-2

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-2

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 4-0

ΠΑΟΚ-Άρης 3-2

ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ 0-2

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-1

Διαβάστε ακόμη...