Φάκελος κάρτες: Το όριο και η προσοχή

Ένα σημαντικό θέμα με φόντο και την έναρξη των πλέι οφ.
Πηγή: paok24.com
Φάκελος κάρτες: Το όριο και η προσοχή
Photo Credits: @paokfc.gr website

Την Κυριακή (3/3) πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League με τη διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής. Ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο καρτών και τι πραγματικά ισχύει.

Εάν κάποιος ποδοσφαιριστής συμπληρώσει 3, 6, 9, 12 κίτρινες κάρτες στην κανονική διάρκεια τότε οι ποινές μεταφέρονται στους αγώνες κατάταξης. Σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής δεν έχει συμπληρώσει των αριθμό καρτών που επιφέρει τιμωρία τότε σβήνονται και στους αγώνες κατάταξης πηγαίνει «καθαρός», χωρίς κάρτες. Εάν κάποιος έχει δύο ή πέντε κίτρινες μηδενίζονται στα πλέι οφ και στα πλέι άουτ.

Στον Δικέφαλο έχει σημάνει συναγερμός όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες ενόψει και των play off, αφού δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, με τον ΠΑΟΚ να έχει τέσσερις παίκτες στο όριο. Από δύο κίτρινες κάρτες έχουν οι Γιάννης Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας, Τάισον, Ντομινίκ Κοτάρσκι, Γιόαν Σάστρε, . Εάν λοιπόν κάποιος/οι από τους παραπάνω αντικρίσουν κίτρινη κάρτα κόντρα στη Λαμία θα αναγκαστούν να χάσουν την πρεμιέρα των play off!

Διαβάστε ακόμη...