Θεοδωρίδης: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ»

Ο γενικός αρχηγός της Κ19 μίλησε για τη νίκη στο Αγρίνιο και όχι μόνο
Πηγή: paok24.com
Θεοδωρίδης: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ, έχοντας περάσει μια πενταετία στο Αγρίνιο, με την ομάδα να το βραβεύει για την προσφορά του.

Ο νυν γενικός αρχηγός της Κ19 του ΠΑΟΚ, μιλώντας στην εκπομπή «Ο Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ 3, αναφέρθηκε τόσο στη δική του στιγμή, όσο και στην πορεία του «Δικέφαλου του Βορρά», μην κρύβοντας την αισιοδοξία του για τη συνέχεια.

 

«Είχε προηγηθεί ένας δύσκολος αποκλεισμός για να το ξεπεράσεις. Η ποιότητα που έχει η ομάδα μας, το απέδειξε σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν θέμα χρόνου να ξεκλειδώσει αυτό το παιχνίδι. Ελπίζουμε να υπάρχουν μόνο νίκες στη συνέχεια. Φάνηκε η ποιότητα που έχει. Όποια ομάδα παίζει με τον ΠΑΟΚ, κοιτάει να φυλάξει τα νώτα της, αντίθετα με τον ΠΑΟΚ που πρέπει να δημιουργήσει και να κερδίσει. Είμαι πολύ αισιόδοξος και για τα επόμενα παιχνίδια και η ομάδα θα πάρει αυτό που θέλει» είπε για τη νίκη του ΠΑΟΚ, ενώ μιλώντας για τη βράβευσή του, ανέφερε…

«Ήταν μια πενταετία στον Παναιτωλικό συνολικά. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πέρα από τις βραβεύσεις και τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν ο κ. Κωστούλας και ο κ. Μπελεβώνης, είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που μένουν. Συνδυάστηκε με επιτυχίες της ομάδας και μου προσφέρουν συγκίνηση και χαρά να μη με ξεχνούν οι άνθρωποι».


 

Διαβάστε ακόμη...