Το forum ψηφίζει Γιάννη Κωνσταντέλια

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που ψηφίζεται από τα μέλη του forum της σελίδας σαν πολυτιμότερος του Δικεφάλου στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού με 1-3...
Το forum ψηφίζει Γιάννη Κωνσταντέλια
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στο ματς, ανέβασε στη συνέχεια κατά πολύ την απόδοσή του συμβάλλοντας στο να έρθει η νίκη -με ανατροπή- στο Αγρίνιο.

Ο Κωνσταντέλιας στάθηκε άτυχος στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου όταν η προσπάθειά του σταμάτησε στο   δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων, ενώ στο 60΄ σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφ σάιντ του Ντεσπόντοφ σύμφωνα με την γνωμοδότηση του VAR. 

Στο 72' ήταν αυτός που έδωσε την ασίστ για να ισοφαρίσει ο Σάστρε και στο 90' με ωραίο διαγώνιο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Ψηφίζεται σαν πολυτιμότερος από το 40% των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία, ενώ ψήφους παίρνουν ακόμη οι: Μεϊτέ 30%, Αν. Ζίβκοβιτς 18%, Σαμάτα 6%, Ζ. Ζίβκοβιτς 3%, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Ότο από 1%.

MVP στον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό στις 25/02/2024
Photo Credits: @paokmania forum

Όσοι είστε εγγεγραμμένα μέλη του forum της σελίδας μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ και να πάρετε μέρος στην ψηφοφορία που είναι σε εξέλιξη...   

Διαβάστε ακόμη...