Απίστευτος Ζίβκοβιτς: Έσπασε ρεκόρ καριέρας με τον Παναιτωλικό!

Ονειρική σεζόν για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ...
Πηγή: paok24.com
Απίστευτος Ζίβκοβιτς: Έσπασε ρεκόρ καριέρας με τον Παναιτωλικό!
Photo Credits: @paokfc.gr website

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, σε ένα παιχνίδι που έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά με δύο τέρματα σε ένα λεπτό κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς και να επιστρέψει στις νίκες.

Το γκολ που ολοκλήρωσε την ανατροπή του «Δικεφάλου του Βορρά» προήλθε από ένα υπέροχο αριστερό πλασέ του Ζίβκοβιτς, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι του Τσάβες και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-1. Αυτό το τέρμα του Σέρβου ήταν το 15ο σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή σεζόν, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία της καριέρας του συνολικά στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. 

Ο 28χρονος έχει βρει επτά φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρωτάθλημα, τρεις στο κύπελλο και πέντε στο Europa Conference League.

Στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, ο «Ζίλε» είχε πετύχει 14 γκολ, τα 11 στην Ελλάδα και τα 3 στην Ευρώπη. Αυτή ήταν μέχρι την Τετάρτη, η καλύτερη επίδοσή του, ενώ ακολουθούσε αυτή με την Παρτιζάν, τη σεζόν 2015-2016, όταν είχε σκοράρει 12 φορές. Ο ίδιος, δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από ποτέ στην καριέρα του και αν συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς, θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τον αριθμό των τερμάτων του στην πορεία της σεζόν!

Διαβάστε ακόμη...