«Προθερμαίνονται» οι ΠΑΟΚτσήδες πριν το ντέρμπι!

Αντίστροφη μέτρηση έχει σημάνει προ του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας με φόντο την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League και οι ΠΑΟΚτσήδες ξεκινούν «προθέρμανση» στα στενά του γηπέδου.
Πηγή: forzaonline.gr
«Προθερμαίνονται» οι ΠΑΟΚτσήδες πριν το ντέρμπι!
Photo Credits: @forzaonline.gr

Ενδεικτικό πως επί της οδού Διογένους σημείωσαν πορεία φωνάζοντας ρυθμικά συνθήματα λίγο πριν το άνοιγμα των θυρών προκειμένου να δηλώσουν παρόντες ενόψει της μεγάλης «μάχης».

Προμηνύεται μία άκρως καυτή ατμόσφαιρα στη δεύτερη αναμέτρηση παρουσία κόσμου κατόπιν του δίμηνου «λουκέτου» που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση στις κερκίδες των γηπέδων. Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ η συμπεριφορά του φίλαθλου κοινού της στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό προ λίγων ημερών κρίθηκε άψογη κάτι που φρόντισε να επιβραβεύσει τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό πρέπει να αποτελέσει φάρο για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

«Όλα έτοιμα για ένα μεγάλο βράδυ! Σας περιμένουμε όλους! Προστατεύουμε το γήπεδο μας, το κρατάμε ανοιχτό! Κανείς στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο. Ακόμα και τα παιδιά κάθε ηλικίας πρέπει να έχουν ονομαστικό εισιτήριο! Πάμε όλοι μαζί για τους τρεις βαθμούς». Ένας κύκλος ανακοινώσεων προηγούμενων ημερών δε συμπλήρωσε πως «όποιος προσπαθήσει να βλάψει την ομάδα θα θεωρηθεί προβοκάτορας. Έχουμε χρέος σε ένα ακόμα παιχνίδι να προστατεύσουμε το γήπεδο μας, το σπίτι μας».

Διαβάστε ακόμη...