Στην αφετηρία για το … +5!

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ!
Πηγή: paok24.com
Στην αφετηρία για το … +5!
Photo Credits: @paok24.com website

Ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα (20:30)!

Έστω και αν χρειάστηκε να κάνει… υπομονή μέχρι τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στο Περιστέρι, ο Δικέφαλος έκανε αυτό που έπρεπε και πήρε αυτό που δικαιούταν κόντρα στον Ατρόμητο και παρέμεινε χωρίς… συγκάτοικο στην κορυφή της Stoiximan Super League, διατηρώντας την απόσταση των δύο βαθμών από την ΑΕΚ και αυτή των τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό!

Κάπως έτσι, οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση να πανηγυρίσουν την Κυριακή εις βάρος των ποδοσφαιριστών του Ματίας Αλμέιδα και να αποσπαστούν πέντε βαθμούς από τους “κιτρινόμαυρους”, με το “διπλό” στο Περιστέρι να αποτελεί… παρελθόν από κάθε άποψη!

«Το καλοκαίρι αρχίσαμε μια προσπάθεια βελτίωσης της ομάδας. Έχουμε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα. Διασκεδάζουμε το παιχνίδι μας, εμάς ο στόχος μας είναι πάντα το επόμενο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε ένα σύνολο με παίκτες που μπορούν να παίζουν αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει στην συνέχεια, εμείς κοιτάζουμε το επόμενο ματς» δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο, με το επόμενο ματς να είναι από όλες τις απόψεις… καυτό!

Διαβάστε ακόμη...