«Η διακοπή έρχεται σε καλό σημείο, όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί»

Ικανοποιημένος από το πώς ανταποκρίθηκε ο ΠΑΟΚ σε όλα τα απαιτητικά παιχνίδια -εγχώρια και ευρωπαϊκά- εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ισοπεδωτική νίκη στην Κηφισιά, με την οποία και ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις για το 2023.
«Η διακοπή έρχεται σε καλό σημείο, όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί»

Ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» υπογράμμισε πως η διακοπή θα φέρει «ξεκούραση και πνευματική ανανέωση» ενώ εξήρε την προσφορά όλων τονίζοντας πως «κάθε παίκτης πρέπει να δίνει τα πάντα όταν του το ζητάω».

«Δεν ξέρω αν η διακοπή θα μας κάνει καλό. Αλλά είμαστε σε μια περίοδο με πολλά ματς που δώσαμε και απαιτητικά που κρίνονταν και ο στόχος της Ευρώπης. Φυσικά από παιχνίδι σε παιχνίδι πήραμε πολλά πράγματα. Απλά εμείς επικεντρωθήκαμε σε κάθε ματς ξεχωριστά. Η διακοπή έρχεται σε καλό σημείο γιατί θέλουμε ξεκούραση και πνευματική ανανέωση. Ολοκληρώσαμε μια σειρά αγώνων που τα λάθη απαγορεύονταν», δήλωσε ο 54χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων» στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Καισαριανής για να προσθέσει:

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε παίκτες ξεχωριστά αλλά στην παρουσία μας σαν ομάδα. Από τον Κοτάρσκι μέχρι τον τελευταίο που είναι στην ενδεκάδα είναι σημαντικοί. Δεν θα σας πω αν με εξέπληξαν κάποιοι. Αν είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος αυτό είναι το σημαντικό. Κάθε παίκτης πρέπει να δίνει τα πάντα όταν του το ζητάω. Για παράδειγμα στο 0-1 κάναμε πάλι μ@λ@κίες».

Κλείνοντας, ο κ. Λουτσέσκου ανέφερε:

«Δουλεύοντας κάποια στιγμή θα έρθουν εις βάρος σου κάποια πράγματα το πιο σημαντικό είναι να αντιμετωπίζεις με την ίδια σοβαρότητα. Είναι αλήθεια πως τότε είχα αγωνία εκείνη τη στιγμή και με επηρέαζε (σ.σ αφορά τις αρχές Ιουλίου όταν μετά το φιλικό με τη Στεάουα στην προετοιμασία της Ολλανδίας εξέφρασε τον προβληματισμό του για την ενίσχυση της ομάδας). Ήταν μια δύσκολη περίοδος με πολύ πίεση από παντού και γενικότερα με τη σκέψη πως θα είχαμε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Αλλά να θυμίσω πως μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Μπεϊτάρ είχα πει πως πίστευα στην ομάδα και θα περνούσε στην επόμενη φάση. Το κάναμε με εξαιρετική προσπάθεια απ' όλα τα παιδιά και καλή οργάνωση. Για να είμαι ειλικρινής, είχα αγωνία για να περάσουμε στους ομίλους. Και είδατε πως περάσαμε. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο και πηγαίναμε από ματς σε ματς κάθε φορά παίρνοντας το μάξιμουμ σε κάθε προπόνηση και χτίζοντας καλή ψυχολογία».

Διαβάστε ακόμη...