Κυρίαρχος ΠΑΟΚ και διπλό στην Τρίπολη!

Για την 14η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ συνέτριψε με 4-1 στο "Θ. Κολοκοτρώνης" τον Αστέρα Τρίπολης...
Κυρίαρχος ΠΑΟΚ και διπλό στην Τρίπολη!

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα του Βιεϊρίνια, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Μπάμπα, αμυντικά χαφ τους Οζντόεφ, Σβαμπ, μπροστά τους τους Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλια, Μουργκ και στην κορυφή της επίθεσης τον Σαμάτα.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε αποφασισμένος να παίξει παιχνίδι κατοχής και να δημιουργήσει με υπομονή τις επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Παπαδόπουλου, όμως στο 5' ο Κοτάρσκι έδιωξε δύσκολα  σε κόρνερ το σουτ του Μουνάφο, μια φάση που ξεκίνησε από λάθος του Βιεϊρίνια! Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Αλάγκμπε.

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και άπλωσε το παιχνίδι του σε όλο το γήπεδο, ρίχνοντας ιδιαίτερα βάρος στην αριστερή πτέρυγα, με τους Μπάμπα, Κωνσταντέλια. Στο 21' είχαμε τεράστια απόκρουση του Παπαδόπουλου σε κεφαλιά του Κουλειράκη και στο 34' ο Μουργκ μπήκε κυριολεκτικά με την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1, σκορ με το οποίο οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο 60' ο Ντεσπόντοφ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Σαμάτα πέτυχε το 0-2, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Τζουκάνοβιτς, μετά από λάθος του Κοτάρσκι. Στο 69' ο Μουργκ εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Αστέρα και από κοντά σκόραρε το 1-3!

Το τελικό 1-4 ήρθε στο 90' από τον Ντεσπόντοφ που αξιοποίησε ιδανικά την συρτή παράλληλη σέντρα του Τζίμα, βάζοντας έτσι το κερασάκι στην τούρτα, σε μια εντυπωσιακή νίκη του Δικεφάλου του Βορρά!

Οι συνθέσεις:

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Τζουκάνοβιτς, Αλβαρες, Μουνάφο (77΄ Βαλιέντε), Αλάγκμπε, Καλτσάς (90΄ Ντιαρά), Μπαρτόλο (27΄ Γκος), Ζουγλής (77΄ Σίτο), Μιριτέλο (77΄ Μάντζης).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (73΄ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ (73΄ Μεϊτέ), Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας (81΄ Μπράντον), Σαμάτα (89΄ Τζίμας).

...............................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

90ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ντεσπόντοφ μετά από ασίστ του Τζίμα!

89ο λεπτό: Τζίμας στη θέση του Σαμάτα

86ο λεπτό: Κίτρινη στον Σβαμπ.

81ο λεπτό: Μπράντον στη θέση του Κωνσταντέλια.

77ο λεπτό: Μπήκαν οι Μάντζης, Σίτο, Βαλιέντε και βγήκαν οι Μουνάφο, Μιριτέλο, Ζουγλής.

73ο λεπτό: Μπήκαν Μεϊτέ, Σάστρε και βγήκαν Οζντόεφ, Βιεϊρίνια

69ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ. Ο Μουργκ εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του Αστέρα και από κοντά σκόραρε! Ποιος Μουργκ μωρέ τώρα;

67ο λεπτό: Σουτ του Άλβαρεζ από καλή θέση άουτ!

63ο λεπτό: Λάθος ο Κοτάρσκι και 1-2 ο Τζουκάνοβιτς

60ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ντεσπόντοφ μετά από εξαιρετική μπαλιά του Σαμάτα

58ο λεπτό: Κίτρινη στον Αλάγκμπε για φάουλ στον Κωνσταντέλια.

48ο λεπτό: Ο Παπαδόπουλος σταμάτησε το σουτ του Ντεσπόντοφ!

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45'+2': Κίτρινη στον Άλβαρεζ για θέατρο .

4 λεπτά οι καθυστερήσεις.

34ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μουργκ!

30ό λεπτό: Σουτ του Μουργκ, άουτ.

27ο λεπτό: Γκος στη θέση του Μπαρτόλο, αναγκαστική αλλαγή.

22ο λεπτό: Σουτ του Μπάμπα άουτ.

21ο λεπτό: Τεράστια απόκρουση του Παπαδόπουλου σε κεφαλιά του Κουλειράκη.

13ο λεπτό: Σουτ του Σβαμπ, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

6ο λεπτό: Δοκάρι ο Αλάγκμπε με τον Κοτάρσκι εξουδετερωμένο.

5ο λεπτό: Ο Κοτάρσκι σε κόρνερ το σουτ του Μουνάφο. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Βιεϊρίνια!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα ...

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρεζ, Μουνάφο (77' Σϊτο), Αλάγκμπε, Μπαρτόλο (27' Γκος), Καλτσάς, Ζουγλής (77' Μάντζης), Μιριτέλο (77' Βαλιέντε). Αναπληρωματικοί: Γραμματικάκης, Ατιένζα, Γκαρσία, Χουχούμης, Ντιαρά, Γκος, Σίτο, Βαλιέντε, Μάντζης.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (73' Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ (73' Μεϊτέ), Κωνσταντέλιας (77' Μπράντον), Μουργκ, Ντεσπόντοφ, Σαμάτα (89' Τζίμας). Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς,  Σάστρε, Εκόνγκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μπράντον, Τζίμας.

...............................

Το pregame της αναμέτρησης ...

Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των ομάδων με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο...

Η ΚΕΔ όρισε τον Δημήτρη Μαλούτα του Συνδέσμου Ημαθίας, να διαιτητεύσει το παιχνίδι, βοηθοί του θα είναι οι Καραγκιζόπουλος, Κόλλιας, 4ος ο Κατσικογιάννης, στο VAR ο ... Κουμπαράκης, στο AVAR o Στεφανής και παρατηρητής διαιτησίας ο Καρατζάς.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ ...

16:45 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ, ακολούθησαν οι τερματοφύλακες του Αστέρα.

Σε εξέλιξη η προθέρμανση και των υπολοίπων παικτών των ομάδων...

Διαβάστε ακόμη...