“Παίζουμε με αντιπάλους που έχουν την στήριξη του συστήματος”

Το μεγάλο διπλό, η εμφάνιση, ο Κωνσταντέλιας και οι αλλαγές. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τοποθετήθηκε για όλα στην συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι.
“Παίζουμε με αντιπάλους που έχουν την στήριξη του συστήματος”

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ:

"Η σεζόν είναι μεγάλη και έχει πολλά ματς. Κρίνεται σε παραπάνω παιχνίδια, έχουμε δώσει 19 ματς κι έχουμε χάσει 2. Είναι λογικό να έχεις ένα λάθος βήμα. Ήμασταν αναγκασμένοι να κάνουμε συνεχόμενες προκρίσεις στην Ευρώπη. Στις κακές ημέρες, πρέπει να ξεπερνάς την αναστάτωση και να κερδίζεις. Έχουμε καλούς και ποιοτικούς αντιπάλους, που έχουν την πλήρη στήριξη του συστήματος".

Για τι αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ:

"Δε θα απαντήσω σε ερωτήσεις που συγκρίνουν άλλον αγώνα. Ήταν άλλος αγώνας με την ΑΕΚ. Πρέπει να αλλάζουμε διότι έχουμε συνέχεια παιχνίδια. Πρέπει να παίρνουμε αβαντάζ σε κάθε αγώνα. Εκτιμώ όλους τους παίκτες μου. Υπάρχουν και ματς με 9 αλλαγές. Εμείς χρησιμοποιούμε τον πιο μεγάλο αριθμό παικτών".

Για τον Μπράντον:

"Ο Μπράντον Τόμας δεν είναι πιο... τρελός. Ο Κουλιεράκης είναι... Ο Μπράντον είναι πιο λογικός. Είναι ωραίο σε μία ομάδα να έχεις τόσους "τρελούς". Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, για το πώς παίξαμε και την ωριμότητα του Μπράντον. Ο Σαμάτα ήταν άρρωστος. Ίσως αύριο είναι στην προπόνηση. Ο Βιεϊρίνια θα δούμε. Θα έχουμε περισσότερα αύριο".

Για τον Κωνσταντέλια:

"Όταν είσαι νέος, μπορεί να κάνεις μία... μ@@λακία. Το έκανε ο Κουλιεράκης που έκανε σουτ. Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή, όταν έχεις έπαρση τιμωρείσαι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από αυτά τα δύο παιδιά, γιατί παίζουν με μένα σε πιο υψηλό επίπεδο και είναι δύο πολύ καλά παιδιά".

Διαβάστε ακόμη...