«Μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω ζήσει στην καριέρα μου»

Ο Σουαλιχό Μεϊτέ στάθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας την οποία χαρακτήρισε ως την κορυφαία που έχει ζήσει στην καριέρα του.
«Μία από τις καλύτερες ατμόσφαιρες που έχω ζήσει στην καριέρα μου»

Ο 29χρονος Γάλλος μέσος του Δικεφάλου μίλησε για το ντεμπούτο του στο αρχικό σχήμα και πρόσθεσε τα στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα του και τους κόστισαν τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για την εμπειρία του στο πρώτο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

«Αισθάνομαι καλά έπαιξα βασικός, σε όλο το παιχνίδι μετά από καιρό. Νιώθω πως έπαιξα καλά. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πήραμε αυτό που θέλαμε, θα έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι που είναι σε έναν μήνα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον ΠΑΟΚ:

«Η υποδοχή μου ήταν φανταστική με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Προσπαθώ να μπω ακόμα καλύτερα στο τακτικό πλάνο του προπονητή. Θα είμαι ακόμα καλύτερος στην συνέχεια».

Πρόσθεσε:

«Τα παιχνίδια είναι διαφορετικά στην Ευρώπη. Θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να κάνουμε καλύτερες επιλογές».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας:

«Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη. Είχα πάρει μια μικρή γεύση. Το γήπεδο δεν είναι πολύ μεγάλο συγκριτικά με άλλα που έχω παίξει στο εξωτερικό, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν σίγουρα η καλύτερη της καριέρας μου και είμαι χαρούμενος που θα το ζω συνεχώς με την παρουσία μου εδώ».

Διαβάστε ακόμη...