Τρίποντο με εξαιρετικό Μουργκ!

Για την 1η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης, μπαίνοντας με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα ...
Τρίποντο με εξαιρετικό Μουργκ!

Μπροστά σε 12.000 θεατές, ο Λουτσέσκου παρέταξε στο αρχικό σχήμα, τον Κοτάρσκι κάτω από τα δοκάρια, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Ράφα Σοάρες στην άμυνα, Οζντόεφ, Σβαμπ αμυντικά χαφ, μπροστά τους τους Μουργκ, Ζ. Ζίβκοβιτς, Τάισον και στην κορυφή της επίθεσης τον Μπράντον.

Μια ενδεκάδα με αρκετές απουσίες σε σχέση με το ματς κόντρα στη Χάιντουκ, αυτή με την οποία ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, σε ένα ματς που είχε ρυθμό, αλλά μέχρι το πρώτο cooling brake, δεν είχε κάποια κλασική ευκαιρία. Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Μουργκ έκανε το 1-0! Προηγήθηκε κλέψιμο του Τάισον, μπαλιά στον Σβαμπ και αυτός ωραία κάθετη στον σκόρερ!

Στο 41ο λεπτό, ο Φωτιάς έδωσε πέναλτι για τον Αστέρα, το εκτέλεσε ο Μιριτέλο στο δοκάρι! Στο πέναλτι υπέπεσε ο Εκόγκ με τον Κοτάρσκι πάντως να πέφτει στην πορεία της μπάλας.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε πέσιμο του Τάισον, αλλά με τη βοήθεια του VAR το ακύρωσε!

Ο ΠΑΟΚ στη επανάληψη ανέβασε αισθητή την απόδοσή του και στο 54ο λεπτό  ο Ζίβκοβιτς μετά από μπαλιά του Σβαμπ και πάλι, σημείωσε το 2-0!

Έξι λεπτά αργότερα έγινε το 3-0 με τον Ζίβκοβιτς! Η φάση ξεκίνησε από τον Μουργκ που βρήκε τον Τάισον, αυτός πλάσαρε αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε, όμως ο Ζίβκοβιτς μπήκε στη φάση και σημείωσε το 3-0.

Στη συνέχεια ο Λουτσέσκου, ξεκούρασε παίκτες και έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές που δεν παίρνουν χρόνο συμμετοχής σε επίσημα παιχνίδια (Τζίμας, Γιαξής).

Ο Δικέφαλος έψαξε ένα ακόμη γκολ και βρέθηκε κοντά σε αυτό, όταν στο 87ο λεπτό, αλλά ο Σγουρής σταμάτησε το σουτ του Κωνσταντέλια από εξαιρετική θέση!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ (64' Νάσμπεργκ), Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ (85' Γιαξής), Μουργκ, Ζ. Ζίβκοβιτς (75' Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον (75' Σαμάτα, 85' Τζίμας).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (63' Σγουρής), Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα (85' Γκαρσία), Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Ρεγκίς, Σίτο (75' Μπαρτόλο), Καλτσάς, Μιριτέλο (76' Μάντζης).

.........................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

90ό λεπτό: Κίτρινη στον Ράφα Σοάρες

87ο λεπτό: Ο Σγουρής σταματάει το σουτ του Κωνσταντέλια από εξαιρετική θέση!

85ο λεπτό: Μπήκαν Τζίμας, Γιαξής στις θέσεις των Σαμάτα και Σβαμπ

83ο λεπτό: Σουτ του Καλτσά από καλή θέση, άουτ!

78ο λεπτό: Κίτρινη στον Μουνάφο για φάουλ στον Σαμάτα

77ο λεπτό: Σουτ του Καλτσά άουτ

74ο λεπτό: Κωνσταντέλιας και Σαμάτα μπήκαν, Ζίβκοβιτς και Μπράντον βγήκαν

64ο λεπτό: Νάσμπεργκ στη θέση του Εκόνγκ

63ο λεπτό: Σγουρής στη θέση του Παπαδόπουλου

60ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ και 3-0 ο ΠΑΟΚ με τον Ζίβκοβιτς! Η φάση ξεκίνησε από τον Μουργκ που βρήκε τον Τάισον, αυτός πλάσαρε αλλά ο Παπαδόπουλος απέκρουσε, όμως ο Ζίβκοβιτς μπήκε στη φάση και σημείωσε το 3-0.

58ο λεπτό: Κεφαλιά του Μιχαηλίδη, άουτ

57ο λεπτό: Ο Βιεϊρίνια βρήκε τον Τόμας, αυτός πλάσαρε αλλά ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ

54ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ζϊβκοβιτς μετά από μπαλιά του Σβαμπ και πάλι!

51ο λεπτό: Ο Μουργκ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, έδιωξε η άμυνα

48ο λεπτό: Σουτ του Ζίβκοβιτς, άουτ

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

45'+4': Κίτρινη στον Τάισον για θέατρο και στον Παντελή Κωνσταντινίδη ηια διαμαρτυρία

45'+1': Ο Φωτιάς δίνει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε πέσιμο του Τάισον, αλλά με τη βοήθεια του VAR το ακύρωσε!

4 τα λεπτά των καθυστερήσεων,

41ο λεπτό: Πέναλτι για τον Αστέρα, το εκτέλεσε ο  Μιριτέλο στο δοκάρι! Στο πέναλτι υπέπεσε ο Εκόγκ με το Κοτάρσκι πάντως να πέφτει στην πορεία της μπάλας

37o λεπτό: Λείπουν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες...

23ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Μουργκ και 1-0! Κλέψιμο ο Τάισον, μπαλιά στον Σβαμπ και αυτός ωραία  κάθετη στον σκόρερ!

19ο λεπτό: Το σουτ του Ρεγκίς, το σταμάτησε ο Κοτάρσκι!

15ο λεπτό: Σουτ του Τόμας, η μπάλα κόντραρε και μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος

14ο λεπτό: Μακρινό σουτ του Σβαμπ, άουτ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ (64' Νάσμπεργκ), Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ (85' Γιαξής), Μουργκ, Ζ. Ζίβκοβιτς (75' Κωνσταντέλιας), Τάισον, Μπράντον (75' Σαμάτα, 85' Τζίμας). Αναπληρωματικοί: Ζ. Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Γιαξής, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Σαμάτα, Τζίμας.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (63' Σγουρής), Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα (85' Γκαρσία), Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Ρεγκίς, Σίτο (75' Μπαρτόλο), Καλτσάς, Μιριτέλο (76' Μάντζης). Αναπληρωματικοί: Σγουρής, Γκαρσία, Χουχούμης, Μπαρτόλο, Γκρόζντανιτς, Μάντζης, Ατιένζα, Ζουγλής, Έμποχ.

...............................

Το pregame της αναμέτρησης

18:05 Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των δύο ομάδων με τους παίκτες να κάνουν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο...

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φωτιάς, με βοηθούς τους Χασάν και Νικολακάκη, 4ος θα είναι ο Τσέτσιλας και στο VAR ο Περράκης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ:

19:08 Ξεκίνησαν ζέσταμα οι τερματοφύλακες του Αστέρα, ακολούθησαν Κοτάρσκι και Ζίβκοβιτς.

Προθέρμανση και για τους υπόλοιπους του Αστέρα.

19:26 Και οι υπόλοιποι παίκτες μας για προθέρμανση στην Τούμπα, που έχει λίγο κόσμο για την ώρα!

Διαβάστε ακόμη...