The Goldkeeper: Superman Edition

Για δεύτερο συνεχόμενο μήνα και τρίτο μέσα στη σεζόν, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official BOX MVP, κερδίζοντας το σχετικό βραβείο του Μαρτίου.
The Goldkeeper: Superman Edition

O Goldkeeper κάνει εξαιρετική σεζόν. Τον προηγούμενο μήνα ήταν απολαυστικός. Έπαιξε σε πέντε παιχνίδια και στα τρία κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στα άλλα δύο ήταν ο MVP. Μεγάλες επεμβάσεις, σε καθοριστικές στιγμές των αγώνων, σιγουριά στην υπόλοιπη ομάδα και μερικά highlights που θα βλέπουμε για πολύ καιρό ακόμα, όπως η επέμβαση στην κεφαλιά του Μάνταλου στο ΟΑΚΑ ή το τρομερό παιχνίδι που έκανε στο Βέλγιο κόντρα στη Γάνδη.

O Goldkeeper ντύθηκε... Superman, κατέβασε ρολά και το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App τον αντάμειψε με τον τίτλο του BOX MVP.Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια . Ο αειθαλής αρχηγός του Δικεφάλου κατέθεσε ότι είχε και δεν είχε στο γήπεδο, πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις και ξεχώρισε για το πάθος του, όντας κομβικός.Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που βρίσκεται σε περίοδο φόρμας, αγωνίζεται ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα σε δύο διαφορετικές θέσεις και προσφέρει σε άμυνα κι επίθεση.

Διαβάστε ακόμη...