"Vous souhaiterez qu'il eût compté"

Για την 2η αγωνιστική των play offs της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ με 0-1 (Για τους μη γνωρίζοντες τη ... γαλλική, η μετάφραση του τίτλου: Θα εύχεστε να είχε μετρήσει))
"Vous souhaiterez qu'il eût compté"

Μια ακόμη μεγάλη νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά, που έφυγε από το ΟΑΚΑ με το διπλό στις αποσκευές του, βυθίζοντας σε κατάθλιψη τους χάρτινους!

Ο Λουτσέσκου διαφοροποιώντας την αρχική ενδεκάδα που παρέταξε στη Γάνδη, έβαλε επτά (!) παίκτες που δεν είχαν ξεκινήσει στο Βέλγιο. Γνωρίζοντας πως δεν έχει στη διάθεσή του τους Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Μιχαηλίδη, Σάστρε, Ντόουγκλας, Μιχάι, ξεκίνησε με τους:

Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Σίντκλεϊ, Βαρέλα, Ίνγκασον, Λύρατζη, αμυντικά χαφ τους Τσιγγάρα, Κούρτιτς, μπροστά τους τους Μιτρίτσα, Ζίβκοβιτς, Ζαμπά και στην κορυφή της επίθεσης τον Τσόλακ.

Το πρώτο 45λεπτο, το παιχνίδι αν και είχε ρυθμό, δεν πρόσφερε συγκινήσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους γηπεδούχους να είναι φλύαροι και τον ΠΑΟΚ να παίζει σφιχτά πίσω, έχοντας το νου του στην κόντρα.

Καλά διαβασμένος για ένα ακόμη ματς ο Λουτσέσκου, καθήλωσε τα επιθετικά ατού της αθηναϊκής ομάδας, που όσο περνούσε ο χρόνος και δεν έβγαζαν φάση, άρχισαν να αγχώνονται και να κάνουν λάθη, σε ένα παιχνίδι που ήταν ... σκακιέρα!

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 50' με τον Τσόλακ να εκμεταλλεύεται ιδανικά την ασίστ του Μιτρίτσα και να πλασάρει υποδειγματικά τον Στάνκοβιτς! Η αντίδραση της χάρτινης ήταν υποτονικότατη και με εξαίρεση μια φάση στο 87', όταν το τακουνάκι του Σιμάνσκι πέρασε άουτ, δεν απείλησαν!

Το σφύριγμα της λήξης από τον Δανό ρέφερι που κιτρίνιζε επιλεκτικά μόνο τους παίκτες μας, βρήκε να πανηγυρίζουμε το διπλό στο ... εξοχικό, την ώρα που χάρτινοι οπαδοί γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας τους! Περαστικά σας...

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν (85' Ρότα), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί, Κριχόβιακ, Χατζισαφί (72' Σιμάνσκι), Άμραμπατ, Τσούμπερ (85' Ανσαριφάρντ), Μάνταλος (56' Γκαρσία), Αραούχο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλει, Βαρέλα, Ίνγκασον, Λύρατζης, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Ζαμπά (76' Τέιλορ), Α.Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (85' Άκπομ), Μiτρίτσα (67' Μπίσεσβαρ).

............................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

5 λεπτά οι καθυστερήσεις

87ο λεπτό: Ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Σιμάνσκι (τακουνάκι άουτ)!

85ο λεπτό: Άκπομ στη θέση του Τσόλακ. Ανσαριφάρντ και Ρότα στις θέσεις των Τσούμπερ και Μισελέν

77ο λεπτό: Κίτρινη στον Ίνγκασον για κράτημα στον Αραούχο

Στο ίδιο λεπτό: Τέιλορ αντί του Ζαμπά

76ο λεπτό: Κίτρινη και στον Μπάτσι

72ο λεπτό: Σιμάνσκι στη θέση του Χατζησαφί

68ο λεπτό: Κίτρινη στον Ζαμπά

67ο λεπτό: Μπίσεσβαρ στη θέση του Μιτρίτσα

64ο λεπτό: Τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Τσιγγάρα από πάρα πολύ καλή θέση να σουτάρει και ο Στάνκοβιτς να διώχνει σε κόρνερ

56ο λεπτό: Γκαρσία στη θέση του Μάνταλου

50ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Τσόλακ και 0-1. Ωραία η ασίστ του Μιτρίτσα και άψογο τελείωμα ο σκόρερ

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο

1 λεπτό οι καθυστερήσεις

45'+1΄: Κίτρινη κάρτα στον Τσιγγάρα 45ο λεπτό: Απελπιστικά άουτ το σουτ του Κριχόβιακ

43ο λεπτό: Απείλησε ο ΠΑΟΚ με τον Ζαμπά να σουτάρει από μακριά και τον Στάνκοβιτς να μπλοκάρει

36ο λεπτό: Ωραία ανάπτυξη ο ΠΑΟΚ από τα δεξιά, το σουτ του Μιτρίτσα κόντραρε σε αμυντικό, στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στον παίκτη μας και πέρασε άουτ

31ο λεπτό: Κίτρινη στον Λουτσέσκου από τον Δανό, για διαμαρτυρία

Λείπουν οι επικίνδυνες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ημιτελείς οι προσπάθειες για την ώρα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν (85' Ρότα), Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί, Κριχόβιακ, Χατζισαφί (72' Σιμάνσκι), Άμραμπατ, Τσούμπερ (85' Ανσαριφάρντ), Μάνταλος (56' Γκαρσία), Αραούχο. Αναπληρωματικοί: Τσιντώτας, Ρότα, Βράνιες, Σιμάνσκι, Φράνσον, Σάχοβ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Σίντκλει, Βαρέλα, Ίνγκασον, Λύρατζης, Κούρτιτς, Τσιγγάρας, Ζαμπά (76' Τέιλορ), Α.Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (85' Άκπομ), Μiτρίτσα (67' Μπίσεσβαρ). Αναπληρωματικοί: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Άκπομ

.............................

Το pregame της αναμέτρησης

Έφτασαν στο γήπεδο οι αποστολές των δύο ομάδων και οι παίκτες έκαναν την καθιερωμένη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο

Υπάρχει πανό της Μαρσέιγ στα κάγκελα του ΟΑΚΑ... Βλέπετε άλλος παίζει με Μαρσέιγ και άλλος με ... μιλφέιγ

Με τους Κρέπο, Μιχάι εκτός αποστολής και φυσικά τον Μιχαηλίδη τραυματία, η χρησιμοποίηση του Βαρέλα ήταν μονόδρομος

Εκτός αποστολής έμεινε την τελευταία στιγμή και ο Ντόουγκλας, λόγω ίωσης!

O Δανός Γιοργκεν Μπούρχαρντ ορίστηκε από την ΚΕΔ, για να σφυρίξει τον αγώνα. Βοηθοί του θα είναι οι Κωσταράς και Σινιοράκης, με τέταρτο τον Τσετσίλα. Στο VAR θα βρίσκεται ο Δανός Σούνμπεργκ με A VAR τον Μωυσιάδη.

Σε εξέλιξη η προθέρμανση των δύο ομάδων... Αρκετό κρύο και χιονόνερο στην Αθήνα

 

Πηγή photo: sdna.gr

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ:

Διαβάστε ακόμη...