Επικίνδυνη έξοδος στη Ριζούπολη

Στο πλαίσιο της 21η αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην άλλοτε "στοιχειωμένη" Ριζούπολη τον επικίνδυνο και υπολογίσιμο Απόλλωνα Σμύρνης ...
Επικίνδυνη έξοδος στη Ριζούπολη

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 21:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 1, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για τη σημερινή αναμέτρηση τους τραυματίες Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, τον τιμωρημένο Ντόουγκλας, τους Κρέσπο, Μιτρίτσα, Ζαμπά και τον ... εξαφανισμένο Βαρέλα.

Έτσι οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Λουτσέσκου είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Λύρατζης, Σάστρε, Μιχάι, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Εσίτι, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Σοάρες, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Τσόλακ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Σάστρε, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, αμυντικά χαφ οι Κούρτιτς, Τσιγγάρας, μπροστά τους οι Βιεϊρίνια, Μουργκ, Ζίβκοβιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθείς Φελίπε Σοάρες.

Ο ΠΑΟΚ θα βρει απέναντί του έναν αντίπαλο που ναι μεν είναι ουραγός στο πρωτάθλημα, παλεύει όμως όλα τα παιχνίδια και κάνει ζημιές, ειδικά αν κάποιος πάει στη Ριζούπολη υπεροπτικά!

Η ΚΕΔ όρισε τον Σιδηρόπουλο να σφυρίξει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι η Χρυσούλα Κουρομπύλια και ο Ράιχαρντ Μπουξμπάουμ. Τέταρτος διαιτητής ο Άγγελος Ευαγγέλου, ενώ στο VAR θα είναι οι Κωνσταντίνος Περράκης και Βασίλης Νικολακάκης.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...