Η κορυφή χωράει μόνο ... έναν!

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ολυμπιακό, για την 25η αγωνιστική της Super League, έφτασε!
Η κορυφή χωράει μόνο ... έναν!

O αγώνας θα ξεκινήσει στις 1930, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAOk TV, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Περισσότεροι από 30.000 θεατές θα κατακλύσουν την Τούμπα, σε μια αναμέτρηση ο νικητής της οποίας θα αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος! 

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, η ατμόσφαιρα μαγική, πιστεύουμε πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα προστατέψει την Τούμπα και δε θα ενδώσει στις προκλήσεις των "φιλοξενούμενων", οι οποίοι πάμπολλες φορές στο παρελθόν έχουν δώσει δείγματα περίεργων (επιεικής ο χαρακτηρισμός!) συμπεριφορών! 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα όσα έγιναν πριν δύο χρόνια από τον γνωστό "ηθοποιό" που καθόταν στον πάγκο του γάβρου! Αυτός μπορεί να μην ανήκει πλέον εκεί, υπάρχουν όμως στην ομάδα του μπειραιά, ακόμη χειρότεροι και πιο προκλητικοί τύποι που θα προσπαθήσουν να τινάξουν το ματς στον αέρα αν εμείς τους δώσουμε πάτημα!

Μόνο με τη φωνή μας και τα ασπρόμαυρα λάβαρα ανεβαίνουμε σήμερα στην Τούμπα, τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουν οι παίκτες μας, εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για ένα ακόμη ματς τους τραυματίες Βέρνμπλουμ, Ζαμπά, Κρέσπο και έχει στη διάθεσή του ετοιμοπόλεμους τους εξής 19 παίκτες:  Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκα, Λάμπρου, Λημνιό, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια (υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσει ο Πασχαλάκης), στην άμυνα οι Γιαννούλης - Ίνγκασον - Βαρέλα - Μάτος (ή Βιεϊρίνια), αμυντικά χαφ οι Μαουρίσιο - Μίσιτς, μπροστά τους οι Βιεϊρίνια (ή Μπίσεσβαρ) - Πέλκας - Λημνιός και στην κορυφή της επίθεσης διεκδικούν τη θέση με ίσες πιθανότητες ο Σφιντλερσκι και ο Άκπομ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, για τρεις θέσεις ο Φερέιρα κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα θα πάρουμε μια ώρα πριν τη σέντρα.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Μαρτίνς  δεν πήρε στην αποστολή τον Σουντανί λόγω τραυματισμού, καθώς και τους Χριστοδουλόπουλο, Λοβέρα, και τον Μορ που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο.        

Αντίθετα σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν οι:  Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκης, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρης, Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σα, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Η ΚΕΔ όρισε τον 38χρονο Τόμπιας Στίλερ να είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Γερμανοί Ματίας Γιόλενμπεκ και Κριστιάν Γκίτελμαν. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Σόρεν Στορκς, ενώ στο VAR οι Τόμπιας Βελτζ και Ραφαέλ Φορτίν.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με τον γάβρο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...