Οι αλλαγές έφεραν τη ... μεταμόρφωση!

Για την 23η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα τον ΟΦΗ με 4-0 ...
Οι αλλαγές έφεραν τη ... μεταμόρφωση!

Μπροστά σε περίπου 18.000 θεατές, ο Φερέιρα παρέταξε στο αρχικό σχήμα τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα τους Μάτος – Ίνγκασον – Βαρέλα - Γιαννούλη, αμυντικά χαφ τους Μίσιτς - Εσίτι, στα χαφ τους Λάμπρου – Καντουρί – Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης τον Άκπομ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα τους Εσίτι, Ελ Καντουρί, Λάμπρου και Άκπομ, παίκτες που ήταν εκτός ενδεκάδας στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο 45λεπτο κύλησε με τον ΠΑΟΚ να έχει συντριπτική κατοχή τα μπάλας (70-30), αλλά ήταν απελπιστικά ανούσιος, καθώς ουσιαστικά δεν απείλησε σε καμία περίπτωση τον Σωτηρίου!

Δε θυμόμαστε στο πρόσφατο παρελθόν άλλο παιχνίδι με τόσο πενιχρή συγκομιδή τελικών προσπαθειών, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 39', όταν χάθηκε καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Σεμέδο να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει άουτ. Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Μπίσεσβαρ...

Η γκρίνια για την εικόνα της ομάδας «κυκλοφορούσε» στις εξέδρες της Τούμπας, καθώς το θέαμα ήταν χωρίς υπερβολή απογοητευτικό! Πολλά λάθη και κακές επιλογές συνέθεσαν την εικόνα του ΠΑΟΚ.

Στην επανάληψη όλα άλλαξαν! Με τους Μαουρίσιο – Λημνιό να μπαίνουν στις θέσεις των Εσίτι – Ελ Καντουρί, ο ΠΑΟΚ μπήκε από την αρχή αποφασισμένος να καθαρίσει την υπόθεση νίκη. Έτσι στο 49ο λεπτό δόθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, σε ανατροπή του Λημνιού! Το εκτέλεσε ο Μπίσεσβαρ, απέκρουσε ο Σωτηρίου και ο Άκπομ πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε!

Στο 59ο λεπτό, υποδείχτηκε νέο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ σε κράτημα στον Λάμπρου από τον Γιαννούλη. Το εκτέλεσε ο Άκπομ και 2-0.

Στο 66' ο Λάμπρου χρίστηκε σκόρερ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μίσιτς από τα δεξιά και στο 83' ο Ντοουγκλας με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή σημείωσε το 4-0!

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς (73' Ντόουγκλας), Εσίτι (46' Μαουρίσιο), Λάμπρου, Καντουρί (46' Λημνιός), Μπίσεσβαρ, Ακπόμ. 

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γιαννούλης (89' Περδίκης), Βαφέας, Ζοάο, Μπράουν, Νάστος, Στάικος, Σεμέδο, Βαζ (82' Νοικοκυράκης), Νέιρα (46' Ναμπί), Μάνος.

.................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Τέλος

87ο λεπτό: Ο Φωτιάδης είδε ανύπαρκτο χέρι του Λάμπρου την ώρα που ήταν έτοιμος για το 5-0

83ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Ντόουγκλας με σουτ έξω από την περιοχή

80ό λεπτό: Κίτρινη στον Μπίσεσβαρ

77ο λεπτό: Σουτ του Ναμπί δόθηκε άουτ, αν και η μπάλα βρήκε και στον Βαρέλα και στον Ζίβκοβιτς

73ο λεπτό: Ντόουγκλας στη θέση του Μίσιτς

70ό λεπτό: Κίτρινη στον Μίσιτς για διαμαρτυρία

66ο λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Λάμπρου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μίσιτς

60ό λεπτό: ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ο Άκπομ από τα 11 μέτρα

59ο λεπτό: Νέο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ! Κράτημα στον Λάμπρου από τον Γιαννούλη που κιτρινίστηκε

57ο λεπτό: Ο Σωτηρίου απέκρουσε την κεφαλιά του Μάτος μετά από κόρνερ του Μίσιτς

53ο λεπτό: Ο Μπίσεσβαρ έβγαλε τη κάθετη και ο Σωτηρίου απέκρουσε δύσκολα, προσκρούοντας ο ίδιο στο κάθετο δοκάρι

49ο λεπτό: Πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, ανατροπή του Λημνιού! Το εκτέλεσε ο Μπίσεσβαρ, απέκρουσε ο Σωτηρίου και ο Άκπομ πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε!

46ο λεπτό: Μαουρίσιο και Λημνιός στις θέσεις των Εσίτι και Ελ Καντουρί. Για τον ΟΦΗ μπήκε ο Ναμπί στη θέση του Νέιρα

Ξεκίνησε η επανάληψη

Ημίχρονο στην Τούμπα ...

3 λεπτά οι καθυστερήσεις

39ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ με τον Σεμέδο να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει άουτ. Η φαση ξεκίνησε από λάθος του Μπίσεσβαρ

Έχουμε φτάσει στο 35ο λεπτό και δεν έχουμε δει κάτι αξιόλογο στο ματς! Ο ΠΑΟΚ έχει ανούσια κατοχή της μπάλας και δεν απειλεί!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς (73' Ντόουγκλας), Εσίτι (46' Μαουρίσιο), Λάμπρου, Καντουρί (46' Λημνιός), Μπίσεσβαρ, Ακπόμ. Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Μιχάι, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Σφιντέρσκι

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γιαννούλης (89' Περδίκης), Βαφέας, Ζοάο, Μπράουν, Νάστος, Στάικος, Σεμέδο, Βαζ (82' Νοικοκυράκης), Νέιρα (46' Ναμπί), Μάνος. Αναπληρωματικοί: Γουάιλι, Ναμπί, Δεληγιαννίδης, Μπολάκης, Μπερδίκης, Σουρνάκης, Νοικοκυράκης

...............................

Το pregame της αναμέτρησης

17:12 Ξεκίνησαν προθέρμανση οι τερματοφύλακες και των δύο ομάδων

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

17:25 Βγήκε για ζέσταμα ο ΟΦΗ και δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Ροντρίγκο

17:47 Στα αποδυτήρια οι ομάδες έχοντας ολοκληρώσει το ζέσταμα

 

Διαβάστε ακόμη...