Θέλει το τρίποντο για να βρεθεί στην κορυφή!

Την ομάδα του Βόλου ΝΠΣ υποδέχεται στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League ...
Θέλει το τρίποντο για να βρεθεί στην κορυφή!

H αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας θα ξεκινήσει στις 18:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAOK TV, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι -εκτός από τους μόνιμα τραυματίες Ζαμπά, Βέρνμπλουμ- τους τιμωρημένους Μάτος, Άκπομ καθώς και τους ανέτοιμους Ελ Καντουρί, Κρέσπο.

Ο Φερέιρα πήρε στην 19μελή αποστολή τους:  Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Στοχ, Λάμπρου, Λημνιό, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδη.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στη άμυνα οι Ροντρίγκο - Βαρέλα - Ίνγκασον - Γιαννούλης, στα χαφ οι Λημνιός - Μαουρίσιο - Ντόουγκλας - Βιεϊρίνια, μπροστά τους ο Μίσιτς και στην κορυφή της επίθεσης ο Σφιντέρσκι.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Αλμπέρτο Γκαγιέγκο πήρε στην αποστολή της ομάδας του Βόλου τους: Γκουαροτσένα, Τσίκα, Φερράρι, Γέντρισεκ, Ζοάο, Μουνίθ, Τόρες, Γκαραβέλη, Δημόπουλο, Οικονόμου, Καραγκιόζη, Κυζιρίδη, Μάντζη, Μήτογλου, Ντεντάκη, Τσοκάνη, Διαμαντή, Λύρατζη και Τσαούση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κουτσιαύτης,  βοηθοί του θα είναι οι Τζιώτζιος, Σίπκας, 4ος ο Πουλικίδης, στο VAR o Τζήλος, στο AVAR o Καλαμπόκης και παρατηρητής διαιτησίας ο Νικολακόπουλος.

Αυτό είναι το πρώτο ματς που θα δώσει στην Τούμπα ο Βόλος ΝΠΣ και ως εκ τούτου δεν υπάρχει προϊστορία στις μεταξύ μας αναμετρήσεις

Διαβάστε ακόμη...