Για το διπλό (και) στη Νέα Σμύρνη!

Εκτός έδρας παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, περιλαμβάνει σήμερα 19/12, το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Super League...
Για το διπλό (και) στη Νέα Σμύρνη!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το γνωστό συνδρομητικό κανάλι, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για σήμερα τους μόνιμα τραυματίες Ζαμπά και Βέρνμπλουμ, καθώς και τους Στοχ, Λάμπρου, ενώ στην 19μελή αποστολή συμπεριέλαβε τους:   Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Ζϊβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι  Μάτος - Ίνγκασον - Κρέσπο - Γιαννούλης, στα χαφ οι Λημνιός - Μαουρίσιο - Μίσιτς - Βιεϊρίνια και μπροστά τους ο Πέλκας και ο Άκπομ.

Όσον αφορά τον Πανιώνιο,  ο Νίκι Παπαβασιλείου πήρε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές, με τον Ευαγγέλου να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτούς, λόγω συμπλήρωσης καρτών. 

Αυτοί είναι οι: Κότνικ, Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κιάκος, Λυμπεράκης, Μασούρας, Ρέντζας, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μιλόγεβιτς, Τσιλούλης, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης, Αραμπούλι και Δούμτσιος.

Η ΚΕΔ όρισε τον Κουμπαράκη να διαιτητεύσει το παιχνίδι με βοηθούς του τους Μπουξμπάουμ και Μπαλτά, τέταρτος ο Καραντώνης και διαιτητής VAR ο Μανούχος.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον Πανιώνιο ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...