Fans’ Man of the Match ο Ίνγκασον

Ο Ίνγκι Ίνγκασον αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 12η αγωνιστική της Super League 2019-20.
Fans’ Man of the Match ο Ίνγκασον

Το ντέρμπι κορυφής δικαίωσε όσους περίμεναν μία σκληρή μάχη κόντρα στις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός βρήκε την ισοφάριση στην επανάληψη και εν τέλει οι αντίπαλοι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα, ο Ίνγκι Ίνγκασον . Ο Ισλανδός στόπερ συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, μόνο που αυτή τη φορά βοήθησε και στο επιθετικό κομμάτι, πέρα από το άψογο παιχνίδι που έκανε αμυντικά. Ο The Iceman πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ με κοντινή προβολή μετά από ασταθή επέμβαση του Σα σε φάουλ του Μίσιτς .

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στους Ερυθρόλευκους ο Ίνγκασον συγκέντρωσε το 58,37% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς , ο οποίος έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση. Ο Σέρβος τερματοφύλακας νικήθηκε μόνο από το σημείο του πέναλτι και συνέβαλε τα μέγιστα στο να φύγει ο Δικέφαλος αήττητος από το Καραϊσκάκη.

Διαβάστε ακόμη...