Στόχος ένα ακόμη τρίποντο!

Την επικίνδυνη Ξάνθη υποδέχεται στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής της Super League ...
Στόχος ένα ακόμη τρίποντο!

H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAOK TV, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς τον τιμωρημένο Ντόουγκλας Αουγκούστο και τους μόνιμα τραυματίες Βέρνμπλουμ και Ζαμπά, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και πάλι ο Στοχ.

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο προπονητής του Δικεφάλου για να έχει στη διάθεσή του κόντρα στην Ξάνθη είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Ίνγκασον - Κρέσπο - Γιαννούλης, στα χαφ οι Μίσιτς, Μαουρίσιο (ή Εσίτι), Λημνιός, Ελ Καντουρί (ή Βεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, έρχεται με υπηρεσιακό δίδυμο προπονητών και την αποστολή την αποτελούν οι Άμπαντ, Μπέντο, Καρασαλίδης, Σόσα, Λισγάρας, Λεωντσάκος, Ντίρεσταμ, Θυμιάνης, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Εντουάρντο, Ντε Λούκας, Πολέττο, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Τερκί, Στάρτζεον και Ρενέλα. Εκτός  έμειναν οι Μουλέν, Μαλεζάς και οι τραυματίες Φασίδης, Μπαξεβανίδης και Γκαργκαλατζίδης.

Η ΚΕΔ όρισε τον όρισε τον Βασίλη Φωτιά να διαιτητεύσει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είναι οι Παπαδάκης, Πάγκαλος, 4ος ο Βρέσκας, στο VAR o Ευαγγέλου, στο AVAR o Σπυρόπουλος και παρατηρητής διαιτησίας ο Ταπάτζας

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την ακριτική ομάδα ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...