Κατέβηκε αποφασισμένος στο ντέρμπι!

Το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά παιχνίδι που θα δώσουμε φέτος για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον γάβρο, διεξάγεται απόψε στο "Γ. Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League...
Κατέβηκε αποφασισμένος στο ντέρμπι!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί ζωντανά από το γνωστό συνδρομητικό κανάλι, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν υπολογίζει για σήμερα τους τραυματίες Ζαμπά - Βέρνμπλουμ, ενώ από την 19μελή αποστολή κόπηκαν οι Στοχ - Λάμπρου, στους οποίους ο Πορτογάλος τεχνικός δε δείχνει να υπολογίζει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.

Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κορυφή με 27 βαθμούς η καθεμιά και ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να τρυπήσει για μια ακόμη φορά την ομάδα που επί δεκαετίες καταδυνάστευε το ελληνικό ποδόσφαιρο, εφόσον βέβαια σήμερα παρουσιαστεί σοβαρός στο παιχνίδι του, με παίκτες αποφασισμένους για το διπλό!

Έχει μια μεγάλη ευκαιρία να δείξει σε όλους ποιος είναι το αφεντικό ΚΑΙ στο φετινό πρωτάθλημα, αναγκάζοντας τους λαλίστατους παράγοντες τη ομάδας της Μουνιχίας να πάψουν να εκτίθενται με τις αστείες και εμπρηστικές δηλώσεις τους!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους  Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λημνιό, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Ζϊβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Γιαννούλης - Ίνγκασον - Κρέσπο - Μάτος, στα χαφ οι Λημνιός - Ντόουγκλας - Μίσιτς - Μπίσεσβαρ - Ελ Καντουρί (ή Βιεϊρίνια) και μπροστά τους οι Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι, χωρίς να αποκλείονται εκπλήξεις.

Όσον αφορά τον αντίπαλο που έρχεται από "Χ" στη Νέα Σμύρνη και βαριά ήττα στην Αγγλία, ο Μάρτινς πήρε 21 παίκτες στην αποστολή, τους:  Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Τοροσίδη, Σεμέδο, Μπα, Παπαδόπουλο, Τσιμίκα, Κούτρη, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Μπρούνο, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Σουντανί, Ελ Αραμπί και Γκερέρο.

Η ΚΕΔ όρισε τον Ισπανό  Σάντσες Μαρτίνες να σφυρίξει την αναμέτρηση, βοηθοί του θα είvαι οι συμπατριώτες του Raul Cabanero και Inigo Prieto Lopez, και τέταρτος διαιτητής ο Σιδηρόπουλος. Στο VAR θα βρίσκονται οι Νταβίντ Χιμένεθ και Χοσέ Γκαρσία, με παρατηρητή διαιτησίας τον Τεροβίτσα.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον γάβρο, ΕΔΩ

  

Διαβάστε ακόμη...