Νίκη για να σκαρφαλώσει στην κορυφή!

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την ΑΕΛ και θέλει τη νίκη για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμος με τον γάβρο ...
Νίκη για να σκαρφαλώσει στην κορυφή!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAOK TV, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, δεν υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τους τραυματίες Ζαμπά και Βέρνμπλουμ, καθώς και τους Στοχ και Λάμπρου που κόπηκαν για λόγους τακτικής. Στην 19μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι:   Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βαρέλα, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στη άμυνα οι Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα (ή Ινγκασον), Μάτος, στα χαφ οι Μίσιτς, Ντόουγκλας (ή Μαουρίσιο), Λημνιός, Μπίσεσβαρ (ή Βιεϊρίνια), Πέλκας, Σφιντέρσκι.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ενδεκάδα αποτελεί γρίφο, μιας και τρεις θέσεις παίζονται, με τον Φερέιρα να πονοκεφαλιάζει ευχάριστα, καθώς οι Μαουρίσιο - Βιεϊρίνια είναι πλέον πανέτοιμοι και στη διάθεσή του! 

Η Τούμπα αναμένεται για ένα ακόμη παιχνίδι να γνωρίζει μεγάλες πιένες, με τον κόσμο να στέκεται και πάλι δίπλα στην ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει ώστε να πάρει το τρίποντο και να αναρριχηθεί στην κορυφή, εκεί όπου από την επόμενη Κυριακή θα είναι χωρίς συγκάτοικο!

Όσον αφορά την ΑΕΛ,ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Κάτσε, που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του, αλλά και στον Ουάρντα, που είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Η 20μελής αποστολή αποτελείται από τους: Κρίστινσον, Σουλούκο, Ασούμπρε, Μπράλιτς, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Μπούστος, Ντάουντα, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Νούνιτς, Σεσέροβιτς, Στάνκοβιτς, Γιάκο, Γκόλια, Καρανίκα, Μιχαήλ, Μόρα, Μπάλα και Μπέρτος

Η ΚΕΔ όρισε τον Τάσση να σφυρίξει τη αναμέτρηση της Τούμπας, με βοηθούς τους Μωυσιάδη, Χατζηνάκο, 4ο τον Βρέσκα, στο VAR τον Τζοβάρα, στο AVAR τον Σπυρόπουλο και παρατηρητή διαιτησίας τον Φλώτσιο.

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία με τη ΑΕΛ, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...