Επικίνδυνη έξοδος στο "Γεντί Κουλέ"!

Ένα ακόμη σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει σήμερα ο ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας στο Ηράκλειο τον επικίνδυνο και ιδιαίτερα υπολογίσιμο φέτος, ΟΦΗ...
Επικίνδυνη έξοδος στο "Γεντί Κουλέ"!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς, τους τραυματίες Μαουρίσιο, Βέρνμπλουμ, Βαρέλα, ενώ ο Σφιντέρσκι ναι μεν βρίσκεται στην αποστολή, όμως λόγω ίωσης είναι δύσκολο να συμπεριληφθεί στην τελική 18άδα! 

Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Φερέιρα στην 20μελή αποστολή είναι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Στοχ, Ζαμπά, Άκπομ, Λάμπρου, Σφιντέρσκι

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρεθούν, ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μάτος, στα χαφ οι Μίσιτς, Ντόουγκλας στον άξονα και Λημνιός, Στοχ στα πλάγια, μπροστά τους ο Μπίσεσβαρ (ή ο Πέλκας) και στην κορυφή της επίθεσης ο Άκπομ (ή ο Σφιντέρσκι εφόσον ξεπεράσει την ίωση). Σε περίπτωση που μείνει στον πάγκο ο Στοχ, θα ξεκινήσουν ο Μπίσεσβαρ στα πλάγια και ο Πέλκας στον άξονα.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου στο Γεντί Κουλέ, καθώς επιτράπηκε η μεμονωμένη μετακίνηση, όχι όμως και η οργανωμένη, με αποτέλεσμα το βράδυ της Παρασκευής η ΕΛ.ΑΣ. να σταματήσει τους φίλους του Δικεφάλου στο δρόμο προς το λιμάνι του Πειραιά, αναγκάζοντάς τους να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη!

Όσον αφορά τον πάντα επικίνδυνο στην έδρα του ΟΦΗ, ο Σίμος πήρε στην αποστολή τους: Σωτηρίου, Ουάλεϊ, Δερμιτζάκη, Μαρινάκη, Μπράουν, Γιαννούλη, Κουτρουμπή, Νάστο, Κοροβέση, Σακόρ, Στάικο, Νέιρα, Ναμπί, Τσιλιανίδη, Ντίνα, Σόουζα, Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο και Μάνο. Απόντες οι Μεγιάδο, Δεληγιαννίδης

Η ΚΕΔ όρισε τον Θανάση Τζήλο να διαιτητεύσει το παιχνίδι, με βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Απτόσογλου Ιορδάνη (Αθηνών), με τέταρτο τον Βασίλη Φωτιά από την Πέλλα. Στο VAR θα βρίσκεται ο Βαγγέλης Μανούχος (Αργολίδας) με A VAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά (Αιτωλοακαρνανίας).

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία μας με τον ΟΦΗ, ΕΔΩ  

Διαβάστε ακόμη...