"Μπήκαμε αποφασισμένοι"

Ο Δημήτρης Λημνιός. σκόρερ του πρώτου σημερινού τέρματος του Δικεφάλου τόνισε μετά το παιχνίδι...
"Μπήκαμε αποφασισμένοι"

Για το τι είπε στον Πέλκα όταν σκόραρε το 0-1: Του είπα ότι το γκολ είναι δικό του, γιατί έχει γενέθλια. Του Αγίου Δημητρίου σήμερα, ο ένας έκανε ασίστ (σ.σ. Γιαννούλης) κι εμείς (σ.σ. Πέλκας) βάλαμε γκολ. Το ευχαριστηθήκαμε. Ο Βόλος δεν κλείστηκε και θέλω να του πω συγχαρητήρια. Μπήκαμε αποφασισμένοι και θα το χαρούμε στη συνέχεια πιο πολύ.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας: Ασχολούμαστε μόνο με την ομάδα μας. Για το σύστημα του προπονητή, στην αρχή υπήρχε μια γκρίνια γιατί η ομάδα δεν έπαιζε τόσο καλά, αλλά χρειαζόμασταν χρόνο προσαρμογής. Καμιά φορά χρειάζεται υπομονή. Η ομάδα σιγά-σιγά παίζει καλύτερα, παίζει τη μπάλα από πίσω, κάνει τελικές και αυτό είναι το βασικό πλάνο.

Για το αν έχει ξανααγωνιστεί στη γενέτειρα του το Βόλο σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ: Ήρθαν με είδαν οι γονείς μου, οι φίλοι μου, οι συγγενείς μου, που δε με είχαν ξαναδεί στο γήπεδο, Θεωρώ ότι τους έκανα περήφανους. Το σπίτι μου από εδώ, είναι πέντε λεπτά. Είναι καλό που υπάρχει μια ομάδα του Βόλου στη Σούπερ Λιγκ. Ήταν μια όμορφη στιγμή για μένα, το χάρηκα πολύ και αυτό που κρατάω είναι ότι συνδυάστηκε με νίκη και καλή εμφάνιση της ομάδας μου.

Διαβάστε ακόμη...