Νίκη για να πλησιάσει στην κορυφή!

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Λαμία ...
Νίκη για να πλησιάσει στην κορυφή!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το PAOK tv, ραδιοφωνικά από το paokmania web radio, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν υπολογίζει για σήμερα τους τραυματίες Βαρέλα, Ελ Καντουρί, Βέρνμπλουμ, ενώ ο Χοσέ Μαουρίσιο τέθηκε εκτός αποστολής καθώς έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Η ομάδα επιστρέφει στην Τούμπα μετά από απουσία αρκετών εβδομάδων, καθώς το τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε ήταν αυτό με τον Άρη στις 22/9.    

Η νίκη για τον Δικέφαλο είναι μονόδρομος, ώστε να πλησιάσει και πάλι στην κορυφή εκεί όπου από χτες βρίσκεται ο γάβρος μετά την απίστευτη αβλεψία (;) του διαιτητή του αγώνα αλλά και του VAR!

O τεχνικός του ΠΑΟΚ πήρε στην 20μελή αποστολή τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλη, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι. Δύο από αυτούς θα "κοπούν" πριν το ματς.

Στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να βρεθούν, ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Ίγκασον - Κρέσπο - Γιαννούλης, στα χαφ οι Μπίσεσβαρ - Μίσιτς - Ντόουγκλας - Λημνιός και μπροστά τους οι Πέλκας, Σφιντέρσκι, χωρίς πάντως να αποκλείεται κάποια έκπληξη από τον Πορτογάλο τεχνικό μας.

Όσον αφορά τον αντίπαλο, η Λαμία έρχεται στην Τούμπα χωρίς τους μακροχρόνια τραυματίες Σασί και Τσούκαλο, ενώ ο Καραμάνος αν και υγιής δεν θα αγωνιστεί, αφού λείπει με την Εθνική Ενόπλων στην Κίνα.  

Την 20μελή αποστολή της Λαμίας αποτελούν οι: Βελλίδης, Κατσίκας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Μπουλούλης, Καραγιάννης, Ράμος, Τουράμ, Τιρόνε, Ρόμανιτς και Ανάκογλου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Φωτιάδης (Καστοριάς), με βοηθούς τον Ζήρδα (Αθηνών), Τζιουβάρα (Κοζάνης). Στο VAR θα είναι ο Σέζος (Κιλκίς) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γκαϊτατζής (Δράμας)

Θυμηθείτε την φτωχή, εντός έδρας προϊστορία μας με τη Λαμία, ΕΔΩ

 

Διαβάστε ακόμη...