Στην Τρίπολη για το διπλό!

Στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ, για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, σε παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League...
Στην Τρίπολη για το διπλό!

H αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:15, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας.

Ο Άμπελ Φερέιρα δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς τους τραυματίες Βέρνμπλουμ και Βιεϊρίνια, με τον δεύτερο να είναι όλο και πιο κοντά στην στιγμή της επιστροφής στην ενδεκάδα!

Αντίθετα ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει στη διάθεσή του τόσο τον Πέλκα όσο και τον Λέο Μάτος που εξέτισε την ποινή μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί για την ανόητη αποβολή του στο παιχνίδι με τον συμπολίτη!

Στην 19μελή αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκαν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Πέλκας, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Από αυτούς στο αρχικό σχήμα θα ξεκινήσουν ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Μάτος - Κρέσπο - Βαρέλα - Γιαννούλης, στα χαφ οι Ελ Καντουρί - Ντόουγκλας - Μίσιτς - Λημνιός και μπροστά τους οι Μπίσεσβαρ (σε πιο ελεύθερο ρόλο) - Σφιντέρσκι. Θέσεις στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Εσίτι - Άκπομ, με λίγες πάντως πιθανότητες.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του στο "Θ. Κολοκοτρώνης", καθώς αυτό αποφασίστηκε πριν λίγες μέρες και θα δοθούν 1.000 εισιτήρια στο ανατολικό πέταλο του γηπέδου για τη μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων. 

Όσον αφορά τους γηπεδούχους, ο Μπόρχα Χιμένεθ έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες εκτός από τον τιμωρημένο Ιγκλέσιας. Την αποστολή των γηπεδούχων αποτελούν οι:  Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τσιφτσής, Τασουλής, Πασαλίδης, Suarez, Παναγιώτου, Κώτσιρας, Martinez, Matricardi, Βλάχος, Αντζουλάς, Capilla, Valiente, Marc Fernandez, Borja Fernandez, Munafo, Bellocq, Riera, Santonja-Sito, Δουβίκας, Crespi, Jauregi, Barrales

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Μανούχος με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Ψαρρή. Στο VAR θα είναι Άγγελος Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών.

Θυμηθείτε την εκτός έδρας προϊστορία με τον Αστέρα Τρίπολης, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...