Με δικαιολογίες "τούμπαραν" το Φύλλο Αγώνα

Για μια φορά ακόμη κάποιοι προσπάθησαν και πέτυχαν τελικά να πείσουν αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις, ότι αυτά τα αίσχη που συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα αεκ - ΠΑΟΚ ήταν normal συμπεριφορές!
Με δικαιολογίες "τούμπαραν" το Φύλλο Αγώνα

Βαφτίζοντας το άσπρο ... μαύρο και προβάλλοντας δικαιολογίες, κατάφεραν να διαψεύσουν ουσιαστικά τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα ο Ελβετός διαιτητής και τα οποία έκαναν μέσω των media τον γύρο του κόσμου, προβάλλοντας αρνητικότατα τη χώρα μας!

Τακτικές παλιότερων δεκαετιών αναβίωσαν, όμως  επιβλήθηκε ποινή χάδι! Και αφού υπάρχει ποινή τότε σίγουρα υπάρχει και ενοχή! Το μείζον ζήτημα είναι γιατί ο πέλεκυς έπεσε τόσο ελαφρύς σε κάποιον που βρέθηκε σε λάθος θέση, λάθος στιγμή και με ξεκάθαρη (για εμάς) πρόθεση! 

Διαβάστε τις δικαιολογίες που πρόβαλλαν και ... έπεισαν: «ο Μελισσανίδης κατέβηκε να εμψυχώσει τους παίκτες. Οι παίκτες του έλεγαν συνέχεια «πρόεδρε, τα φάουλ». Δεν κατάλαβε ότι μπήκε στα αποδυτήρια, μιλάγανε με τον διαιτητή και μπήκε ασυναίσθητα μέσα. Ούτε ο διαιτητής το κατάλαβε. Όλο αυτό διήρκεσε 20 δευτερόλεπτα. Ο Παπαδόπουλος δεν θυμάμαι να μίλησε κιόλας. Ο Μελισσανίδης ήταν ευπρεπής, δεν ήταν καν διαμαρτυρία».

Η σημερινή απολογία της αεκ θύμισε μέρες του 2018, όταν με το έτσι θέλω ΠΗΡΑΝ στα δικαστήρια ένα ολόκληρο πρωτάθλημα, παίζοντας το έργο των φοβισμένων στη θέα της γνωστής μπούκας του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας!

Ο Ιβάν όμως, πέραν της δημόσιας συγγνώμης που ζήτησε, τιμωρήθηκε με τριετή αποκλεισμό από τα γήπεδα, την ώρα που κάποιος άλλος για βαρύ παράπτωμα -σύμφωνα με το Φύλλο Αγώνα- απολαμβάνει ασυλία!!!  

Αναλυτικά η  ποινή που επιβλήθηκε και προκάλεσε τεράστια έκπληξη στους ... αδαείς!

«Βάσει των αναφερομένων στο από 29/09/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 29/09/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ' αριθ. πρωτ. 2247/19/2051100 από 30/09/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Μελισσανίδη και του κ. Ι. Παπαδόπουλου: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνολική χρηματική ποινή, ποσού είκοσι τεσσάρων χιλιάδων πεντακοσίων (24.500,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Δ. ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για ένα (1) μήνα και β) χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ. Τέλος, απαλλάσσει τον κ. Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση.

..................................

Και για να μην ξεχνιόμαστε θυμηθείτε τι είχε γραφεί στο Φύλλο Αγώνα...

«Με τη λήξη του ημιχρόνου και καθώς κατευθυνόμουν στα αποδυτήρια της διαιτητικής ομάδας μου έδειξα κίτρινη κάρτα στο δηλωθέντα στο φύλλο αγώνα εκπροσώπου της γηπεδούχου ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ κύριο Δημητριάδη Βασίλειο διότι διαμαρτυρόμενος μου φώναζε «Δώσε και σε μας κανένα φάουλ, τι είναι αυτά που κάνεις;».

Καθώς πλησίαζα στα αποδυτήριά μας οι κύριοι Μελισσανίδης Δημήτριος και Παπαδόπουλος Ιωάννης με περίμεναν έξω από αυτά και άρχισαν να μου διαμαρτύρονται έντονα φωνάζοντάς μου «Δώσε και σε εμάς κανένα φάουλ. Τα δίνεις όλα στον ΠΑΟΚ». Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας αυτής υπήρχαν 3 αστυνομικοί οι οποίοι καθόντουσαν πίσω από αυτούς τους δύο κυρίους και όχι ανάμεσά μας προστατεύοντάς μας.

Μετά από αυτό μπήκαμε στα αποδυτήρια και οι δύο αναφερθέντες με ονοματεπώνυμο κύριοι μας ακολούθησαν και μπήκαν στα αποδυτήρια και συνέχισαν να διαμαρτύρονται. Κανείς από τους αστυνομικούς δεν προσπάθησε να τους σταματήσει να εισέλθουν. Αφού μπήκα στα αποδυτήρια έκατσα στον καναπέ και οι 2 κύριοι στεκόντουσαν από πάνω μου και συνέχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος ο 4ος διαιτητής προσπάθησε να μπει ανάμεσά μας για να με προστατεύσει και η προσπάθειά του διήρκησε παραπάνω από 1 λεπτό.

Κανένας αστυνομικός δεν προσπάθησε να μπει για να μας βοηθήσει. Μετά τη λήξη του αγώνα εισήλθαν στα αποδυτήριά μας οι κύριοι Δημητριάδης Βασίλειος και Παπαδόπουλος Ιωάννης ζητώντας μας πολύ ευγενικά συγγνώμη και δείχνοντας μεταμέλεια».

     

Διαβάστε ακόμη...