"Δούλεψα σκληρά αυτούς τους μήνες"

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο μίλησε για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους στο ματς του ΟΑΚΑ, μετα από τη πολύμηνη απουσία του...
"Δούλεψα σκληρά αυτούς τους μήνες"

Αναλύτικά ανέφερε:

Για την επιστροφή του στη δράση: «Μετά από πολύ καιρό νοιώθω πολύ χαρούμενος, διότι είμαι ξανά κοντά στους συμπαίκτες μου. Δούλεψα πολύ σκληρά αυτούς τους μήνες για να επιστρέψω. Μπορεί να μην καταφέραμε να νικήσουμε, αλλά σε προσωπικό επίπεδο είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Η ομάδα δείχνει συνεχώς καλύτερο πρόσωπο, με χαροποιεί και θέλω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το τι του είπε ο Φερέιρα πριν μπει στο ματς: «Πριν έρθουμε στην Αθήνα έκανε μία πολύ καλή κουβέντα με τον προπονητή και του είπα ότι είμαι έτοιμος. Το έκανα για να του δείξω ότι δεν ήθελα να τον πιέσω για να με βάλει να παίξω εις βάρος κάποιου συμπαίκτη μου. Μου είπε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω ακόμη περισσότερο γιατί η ομάδα βελτιώνεται».

Για το πώς βλέπει τον φετινό ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να πω τίποτα σχετικά με το σύστημα. Εμείς πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του. Παιχνίδι με παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι ως ομάδα. Πρέπει να καταλάβουμε αυτά που ζητάει ο προπονητής μας στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει συνεχώς κάθε μέρα».

Διαβάστε ακόμη...