Ρέφερι, βοηθός και Σιδηρόπουλος ντεφορμέ!

Δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ και σε αυτό δεν είναι αμέτοχος ο Ελβετός ρέφερι που επέλεξε η ΚΕΔ για ένα τέτοιο ματς!
Ρέφερι, βοηθός και Σιδηρόπουλος ντεφορμέ!

Αρχικά δεν έδωσε το πεντακάθαρο πέναλτι στο χέρι του Μπακάκη και χρειάστηκε η βοήθεια του VAR για να το δει και να το καταλογίσει! Στο γκολ της ισοφάρισης της αεκ, δίνει ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο προήλθε το 1-1, ενώ στη φάση που σκόραρε ο Μάνταλος αρχικά δείχνει σέντρα και πάει να μετρήσει ένα γκολ που σημειώθηκε από πεντακάθαρη θέση οφ σάιντ!

Μεγάλη η ευθύνη του βοηθού σε αυτή τη φάση, όχι μόνο γιατί την έχασε, αλλά κυρίως γιατί στο ξεκίνημά της δίνει ανύπαρκτο φάουλ σε βουτιά του Μπακάκη, μια φάση που έγινε μπροστά στα μάτια του!

Τέλος στο γκολ της ισοφάρισης της αεκ, αντί να πάει ο ΙΔΙΟΣ και να δει στο VAR το φάουλ που έγινε πάνω στον Ντόουγκλας, εμπιστεύτηκε την κρίση του ... Σιδηρόπουλου και φυσικά  ΕΚΤΕΘΗΚΕ!

Η πρόθεση του Ελβετού ήταν να παίξει ξεκάθαρα έδρα, τον έσωσε σε δύο περιπτώσεις το VAR, αλλά γενικά η διαιτησία του ήταν από το πολύ κάτω ράφι!

Μόνο και μόνο η ευκολία με την οποία έστηνε την μπάλα έξω από την περιοχή μας, δίνοντας την ευκαιρία στους γηπεδούχους να γίνουν απειλητικοί, θύμισε άλλες εποχές και άλλες τακτικές. Ο νοών νοείτω!  

Διαβάστε ακόμη...