Για το διπλό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ...

Μεγάλο παιχνίδι απόψε στο ΟΑΚΑ, καθώς για την 5η αγωνιστική της Super League, o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ ...
Για το διπλό στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ...

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το συνδρομητικό κανάλι που έχει πάρει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αθηναϊκής ομάδας, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της μέσα από το live score της σελίδας μας...

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει για σήμερα τον τιμωρημένο Μάτος και τους τραυματίες Πέλκα, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, ενώ αντίθετα επανήλθε στην αποστολή μετά από απουσία 6,5 μηνών ο Μαουρίσιο!

Πρόκειται σίγουρα για το πιο δύσκολο από τα ως τώρα παιχνίδια που δώσαμε στη φετινή Super League, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι και θέλει ιδιαίτερη προσοχή!

Ο Φερέιρα συμπεριέλαβε στην 19μελή αποστολή τους  Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Γιαννούλη, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Λάμπρου, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Πέρα από τους γνωστούς των οποίων η παρουσία στην αρχική ενδεκάδα είναι δεδομένη, θέση σε αυτήν διεκδικούν οι Ζίβκοβιτς, Στοχ, καθώς οι πιθανότητες ο Φερέιρα να προβεί αυτή τη φορά σε αλλαγές, είναι πολλές!

Όσον αφορά τον αντίπαλο, ο Κωστένογλου πήρε στην 24μελή (!) αποστολή τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Μπακάκη, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνα, Παουλίνιο, Κρστίτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλο, Σιμάο, Γαλανόπουλο, Βέρντε, Γιακουμάκη, Λιβάγια, Ντέλετιτς, Αλμπάνη, Κλωναρίδη, Ολιβέιρα.

Η ΚΕΔ όρισε τον Ελβετό Κλόσνερ να σφυρίξει στο ΟΑΚΑ, με βοηθούς τους Ζούερχερ και Ζγκράγκεν, ενώ στο VAR θα είναι ο Σιδηρόπουλος

Δεν είναι θετική για τον ΠΑΟΚ η εκτός έδρας προϊστορία μας με την ΑΕΚ, όπως μπορείτε να θυμηθείτε ΕΔΩ   

Διαβάστε ακόμη...