Το forum ψηφίζει Γιόσιπ Μίσιτς!

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ που ψηφίζεται από τα μέλη του forum της σελίδας σαν πολυτιμότερος του Δικεφάλου, στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη...
Το forum ψηφίζει Γιόσιπ Μίσιτς!

Ο Κροάτης μέσος είναι εξαιρετικά βελτιωμένος σε σχέση με την περσινή σεζόν όταν και υπολογιζόταν σαν το 5ο χσφ της ομάδας (!) πίσω από τους Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Σάκχοφ, Κάνιας, με ελάχιστη συμμετοχή στα παιχνίδια της.

Φέτος όμως είναι η ευχάριστη έκπληξη, καθώς δείχνει μεταμορφωμένος προς το καλύτερο φυσικά σε αντίθεση με κάποιους συμπαίκτες του οι οποίοι ακολουθούν εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία και προκαλούν την κοινή γνώμη με την απόδοσή τους!

Ο Μίσιτς εκτός από το γκολ που σημείωσε στις καθυστερήσεις και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας, ήταν μια μόνιμη πηγή ενέργειας και κορυφαίος σε απόδοση παίκτης του ΠΑΟΚ για ένα ακόμη παιχνίδι! Ψηφίζεται σαν πολυτιμότερος από το 80% των συμμετεχόντων στην ψηφοφορία, ενώ ψήφους παίρνουν ακόμη οι: Ντόουγκλας 11%, Γιαννούλης 5%, Πασχαλάκης - Μάτος από 2% και Πέλκας - Μπίσεσβαρ από 1%.

Όσοι είστε εγγεγραμμένα μέλη του forum της σελίδας μας, μπορείτε να μπείτε ΕΔΩ και να πάρετε μέρος στη διαδικασία που είναι σε εξέλιξη...  

Διαβάστε ακόμη...