"Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό"

Ο Δημήτρη Λημνιός μίλησε για την απόδοση του στο σημερινό ματς, και τους στόχους της ομάδας για τη φετινή χρονιά...
"Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό"

 Αναλυτικά τόνισε:

Για το ότι ξεκίνησε βασικός: «Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη. Είμαστε ένα σύνολο παικτών που αξίζουμε πολλά. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ξεκίνησα βασικός άλλα αυτό είναι επιλογή προπονητή. Από εκεί και πέρα δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε στις προπονήσεις για να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στον αγώνα όταν ο προπονητής μας ρίξει στο παιχνίδι. Σήμερα βοήθησα την ομάδα μου είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με το δεξί και θέλω να συνεχίσουμε έτσι».

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας: «Ο πρώτος στόχος ήταν να μπούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά είδαμε τι έγινε δεν θέλω να το σχολιάσω. Είμαστε οι αήττητοι νταμπλούχοι και θέλουμε να φέρουμε κύπελλο και πρωτάθλημα στην πόλη μας και φέτος. Επίσης την Πέμπτη πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε και στην επόμενη φάση του Europa League».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει ανάλογη πορεία με την περσινή: «Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό αλλά εμείς θα φτύσουμε αίμα για να τα καταφέρουμε».

Για το πόσο σημαντικό  είναι γι αυτόν να πετυχαίνει γκολ και να βγάζει ασίστ: «Εγώ θέλω να δίνω τα πάντα για την ομάδα ανεξάρτητα από τα γκολ και τις ασίστ, από εκεί και πέρα είναι και θέμα τύχης άλλα εγώ θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το παιχνίδι με την Σλόβαν: « Ήταν μια κακή βραδιά. Δεν μας κέρδισε η Σλόβαν εμείς χάσαμε από την Σλόβαν. Είμαστε καλύτερη ομάδα και στη ρεβάνς θα μπούμε από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε την πρόκριση».

Διαβάστε ακόμη...