Το μυαλό μας είναι ήδη στη Σλόβαν"

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε για την επικράτηση κόντρα στο Παναιτωλικό και για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Σλόβαν...
Το μυαλό μας είναι ήδη στη Σλόβαν"

 Αναλυτικά τόνισε:

Για την νίκη επί του Παναιτωλικού: «Μετά από τρία παιχνίδια στην Ευρώπη χωρίς νίκη σε πιάνει άγχος. Βέβαια μη ξεχνάμε και την αξία του Αγιαξ. Η πρεμιέρα κρύβει πάντα εκπλήξεις, το γνωρίζαμε αυτό. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα, παίξαμε με μυαλό και θέλαμε να το τελειώσουμε από νωρίς. Τέλος καλό όλα καλά».

Για την απόδοσή του: «Οταν αλλάζεις επίπεδο θέλεις χρόνο. Ηρθα από τον Ατρόμητο στον ΠΑΟΚ που παίζει για το πρωτάθλημα Ολα είναι διαφορετικά. Είχα μπροστά μου έναν παίκτη όπως ο Βιεϊρίνια. Πήρα ευκαιρίες πέρυσι δεν ήμουν αυτός που έπρεπε. Ηταν περίοδος προσαρμογής για εμένα. Εβαλα τα δυνατά μου. Πήρα ψυχολογία στον τελικό. Το σύστημα του κ. Φερέιρα με βολεύει πολύ περισσότερο, παίζουμε επιθετικά και τα πράγματα πάνε όπως θέλω».

Για το επικείμενο ματς της Πέμπτης με την Σλόβαν: «Με την λήξη του παιχνιδιού το μυαλό μας είναι ήδη στη Σλόβαν. Θα πιέσουμε πολύ, θα δείξουμε πόσο πολύ θέλουμε την πρόκριση. Με πρόσωπο όπως το σημερινό θα μπούμε στους ομίλους του Europa League. Το θέλουμε πολύ και πιστεύω θα το πετύχουμε. Στο πρώτο παιχνίδι δεχτήκαμε γκολ από το πουθενά και είμαστε σε δύσκολη θέση εμείς. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Σλόβαν και θα το δείξουμε την Πέμπτη».

Διαβάστε ακόμη...